Harde fakta

Dato: 27. august for voksne og 28. august for barn

Sted: Skullerudstua, Oslo

Tid: 27. august; 08:00 – ca 17:00 og 28. august: 11:30-15:00

Pris: 790,- for voksne. 270,- for barn.

Distanse: ca 5,5 km (eller 11 km hvis man løper to runder). 1-3 km for barn

Hinder: ca 20 hinder, som blir 40 hinder, hvis man løper to runder

 

X-run_mini.jpgBarna elsker X-run! (Foto: Kim Andre Kårdal)


Bergen og Oslo

X-run arrangerer sine løp i både Bergen og Oslo. Disse løpene kjøres helt likt, men like hinder, terreng og regler. Les derfor forhåndsomtalen fra Bergen her, og du vil få full oversikt.


Bonus i Oslo

I Oslo byr X-run på et par ekstra hinder med Crossfit Oslo sitt varemerke. Noe som betyr at det blir tungt. Jeg syntes det lukter atlaskuler og kettelbells. Hva det blir, får dere se når dere kommer. 

Arrangørene begynner å sette opp hindrene allerede førstkommende søndag. Så for de som ønsker å smugtrene litt, er det bare å ta turen til Skullerudstua. 


Bilder

I år satser også X-run på fotografering, noe alle hinderløpere elsker. Her kommer et knippe bilder fra X-run Bergen i år. Flere bilder kan dere se på X-run sin facebookside

 

X-run_start.jpgDa er vi igang igjen (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_vannrampe.jpgFor å gjøre ett av de nye hindrene ekstra utfordrende er det en vannspreder som sørger for at "hustaket" til enhver tid er vått. (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_hoyestokker.jpgX-run har bygget alle sine hindre av naturlig materiale (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_stuper.jpgDet er bare å stupe ut i det. Blir det sol er dette noe å se frem til! (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_jenterivann.jpgVannhindere gir noe helt spesielt til hinderløpene! (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_monkeybar.jpgMonkeybusiness (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_overunder.jpgNytt bra hinder. Over, under, osv. Enkelt å produsere, supert å bli utfordret på. (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_rampe.jpgX-run sin velkjente rampe. (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_rigg.jpgFlere hindere er satt opp ved start og i målområdet så tilskuerne kan samle seg og heie. (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_stokkebaering.jpgDet blir nok bæring i Oslo. Og de sparer oss sikkert ikke for noen bakker, som her i Bergen (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_utkledningbalanse.jpgUtkledning er alltid en hit! (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_vegg.jpgEn av de mange veggene. (Foto: Kim Andre Kårdal)

X-run_maal.jpgDet er denne følelsen du betaler for! Den er verdt hver krone (Foto: Kim Andre Kårdal)


Speaker

Verdien av å ha en bra speaker er større enn man kanskje kan tenke seg. Hittil har alle arrangører tatt dette på alvor, til alles glede. Er speakeren god, gjør en seg ikke bevisst dette, men er speakeren dårlig, vil det sette en demper på et ellers godt arrangement. I fjor erfarte jeg tidenes beste speaker! Cash, under X-run i Oslo! Selv etter alle årets Norske hinderløp, må Cash sies å være den beste speakeren hinderløpsporten har sett i Norge. Han er en herlig gledesspreder, - han er fokusert, morsom og energisk, – og han gir alt gjennom hele dagen.


Norges Tøffeste

Den herlige gjengen fra Norges Tøffeste skal delta på X-run i år, - med flere lag. Dette vil sette eliten på en ekstra prøve. Er det noen som faktisk er tøffere enn Norges Tøffere? For de som fulgte serien, blir det ekstra gøy å følge løpet i Oslo.
 

X-run_NorgesToffeste.jpgEr Norges Tøffeste tøffere enn Norges tøffeste hinderløpere? 
 

Tidtakning

X-run har også forbedret seg i år med å benytte Mylaps tidtakning. Dette gleder spesielt eliten, da det til tider kan være svært jevnt mellom de beste deltakerne.


Nyhet – premiering!

I år premierer X-run alle på 1., 2. og 3 plass, det vil si premier til 39 deltakere! Det høstes frukter av gode arrangører!


Skullerudstua

Også X-run benytter en av Oslo sine fine stuer som byr mat og drikke, toaletter, og god plass for de som vil slappe av. På stedet vil det også være ulike boder, blant annet Nutramino som tilbyr smaksprøver og energi for de som trenger det. Evoshield er på plass med sine kompresjonsklær. Også X-run selger egne fine klær fra Craft.

Oslo er klare for å ta dere imot! 
 

X-run_tidtilfotograf.jpgNoen tar seg god tid til fotografene i løypa (Foto: Kim Andre Kårdal)


Følg X-run på facebook, og sjekk ut deres hjemmeside