Kondis2205-350.jpgAlle Kondis-medlemmer kan  allerede nå lese den elektroniske versjonen her på kondis.no. I bladet får du intervjuer, treningstips, nyheter, tester, kommentarer, reportasjer og mye annet.

Les den elektroniske utgaven av Kondis nr. 5 her!


Bjørnar Sandnes Lillefosse var ingen barnestjerne, men år for år er han blitt gradvis bedre. I fjor høst tok han to individuelle gull i NM og sølv i nordisk mesterskap i terrengløp. I år har han starta sesongen minst like godt, og nylig klarte Gular-løperen EM-kravet på 10000 m.    

Samtidig med løpekarrieren har han fullført legestudiet, og i det bredt anlagte intervjuet i Kondis forteller 29-åringen om hva som er planene framover, både med tanke på løpinga og i yrkeslivet. 

– Jeg ser jo at hvis jeg får kontinuitet i treningen, så kommer resultatene. Det er jo også en motiverende faktor å se at man ikke har fått ut potensialet sitt ennå. Her er det mer å hente, forteller han til Kondis. 

Mer å hente på løpebanen – og sikkert også i langrennsløypa – har nok også Malin Hoelsveen. 17-åringen fra Eina er av de beste juniorene i landet i både løping og langrenn, og hovedmålet for sommersesongen i år er 800 m i U18-EM som går i Jerusalem. 

– Noe av det jeg liker med baneløp, er at det er så målbart – at en kan sammenligne tider og se framgang, forteller hun til Kondis. 

I det nye Kondis-bladet møter vi også Dorte Foss som virkelig er en stayer i løpsmiljøet, Eric Bryhn som løper seg rusfri, Lars-Kristian Eriksen, som spilte fotball i elitedivisjonen og nå elsker lange løp, og Amanda Marie Grefstad Frøynes, som bytta friidrettsgren fra mangekamp til 800 m. 

I serien "Min treningsfilosofi", er det treneren til bl.a. Amanda Marie Grefstad Frøynes, Karoline Bjerkeli Grøvdal og Amalie Sæten som slipper til. Knut Jæger Hansen har nesten 40 års trenererfaring, og tålmodighet er et nøkkelord i treningsfilosofien hans. 

– Skal du bli veldig god, må du både ha talent og trene bra og riktig. Uten stort talent kan du neppe bli blant verdens beste, men alle kan bli sitt «beste jeg» og ha det kjempegøy med det, forteller han til Kondis. 

I sommernummeret finner du også Kondis store test av terrengsko, og to sportsklokker fra Coros – Vertix 2 og Apex Pro – er satt under lupen. 

Dette er bare noe av innholdet i sommernummeret av Kondis. Her er både treningsserier, fagartikler, småstoff, faste spalter og ikke minst ekspertpanelet der du kan få svar på spørsmål om trening, skader, kosthold og andre idrettsrelaterte ting du måtte lure på. Det er bare å sende spørsmålet ditt til ekspertpanelet på kondis@kondis.no

Bladet ligger allerede ute på kondis.no

De som er medlemmer, kan allerede lese juli-nummeret i digital utgave her. Den nye digitale versjonen er responsiv slik at sidene lett kan leses også fra mobil og nettbrett. 

Fra samme sted vil du som medlem også finne alle Kondis-utgavene som er kommet ut fra januar 2016 og fram til i dagMedlemmene kan forvente å få papirutgaven av nr. 52022 i posten i løpet av uke 25. 

Er du ikke allerede Kondis-medlem, så er juli-nummeret av Kondis bare én av mange gode grunner til å bli det:

Meld deg inn i Kondis og få ni årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler!
 

TIDLIGERE UTGAVER AV KONDIS

Kondisutgivelser fra og med 1999 til og med 2015 kan du se og lese smakebiter av herfra
Kondis2205-2.jpg

Kondis2205-1280.jpgBjørnar Sandnes Lillefosse har tatt store steg som løper, og nå har han EM i München i sikte. (Foto: Arne Dag Myking)
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957