Kjetil hadde respekt for Kleivbakken med den gjørmete skråbakken ned mot mål og gikk av sykkelen ned bakken. Da han hørte at han lå an til merket kastet han seg på sykkelen igjen og spurtet inn mot mål og klarte merket med 11 sekunder.
 


Aamodt syntes det var veldig kaldt, faktisk mye kaldere enn i fjor: "Jeg trodde ikke det var mulig å bli verre enn i fjor"

Helt problemfritt gikk i turen for underveis punkterte han:  "Jeg har ti tommeltotter og kan ikke lappe dekke, og hadde det ikke vært for Atle Pedersen så hadde jeg måttet bryte. Godt ha ha gode hjelpere."

Hvordan har forberedelsene vært? " Jeg har to turer opp til Tryvann. Dette var en skikkelig opptur i forhold til i fjor."

Lasse Kjus kom et godt stykke etter Kjetil.  Han syntes det hadde vært moro, men hadde ingen ambisjoner å slå Kjetil: "Hvis jeg er 20 minutter etter, så skal jeg være fornøyd.

Det var et sugende føre og dermed veldig tungt og hard, men han var førnøyd med å være i mål. Nå venter bare en god dusj så skal alt være i orden igjen.


Lasse Kjus de siste metrene inn mot mål.


Lasse Kjus vasker Dag Erik Pedersen etter innkomst. Godt å få grus og skitt ut av øynene.  Dag Erik trynet underveis og måtte sy et par sting etterpå.

Som vanlig lager Dag Erik Pedersen TV-program som sendes søndags kveld kl 20.55.  Han hadde planen klar om å sykle sammen med Knott og Tott, men det ble for det meste sammen med Lasse etter at Kjetil André Aamodt rykket i fra.

Dag Erik hadde en fin tur over fjellet og hadde tid til å snakke med mange mennesker. Å ha tid til å hygge seg er viktig selv om det er dårlig vær: "Det er alt for mye hysteri og galskap rundt merket! Flere burde snakke sammen og hygge seg over fjellet. 

Foto: Kjell Vigestad og Finn Olsen