Siste: Vestfold Ultra Challenge var fullbooket (100 deltagere), men arrangøren har i dag åpnet for å ta i mot inntil 50 flere deltagere. Disse vil motta deltagertrøyen løpsdagen (bildet) mens medalje og beltespenne blir ettersendt.

- Lokalavisa skal kjøre eget bilag på VUC på torsdag. Påmeldingene renner nå praktisk talt inn……sier Tomas Pinås, arrangør av VUC og stifter av HULK, Holmestrand Ultraløperklubb.

Se tidligere omtale på kondis.no

NB: starttiden er endret fra 07:30 til 08:00 somen tilpasning for mange som kommer med offentlig transport.
Ny påmeldingsfrist: Fredag 16.mai kl 12:00

Påmelding

Oppdatert startliste pr 11. mai (104 deltagere)


TrackYou_logo.jpg

Vestfold Ultra Challenge og Trackyou.no lanserer nytt sanntids sporingsystem for årets løp – venner og kjente kan nå se løperene i sanntid på webkart.

tracking_enhet_300x224.jpgDette sporingsystemet som består av små gps sendere med vekt på 60 gram erstatter tidligere stemplingsposter. Nå vil hver løper i sanntid rapportere sin posisjon i forhold til løypa og alle som ønsker vil få muligheten til å følge 50 kilometer og 50 miles løperene live på kartet.

Visningssiden til VUC

Trackyou-systemet er banebrytenede for sanntidssporing av løpsdeltagere i Norge, med fokus på å øke spenningen i lange ultraløp som går over store strekninger i terrenget. Vestfold Ultra Challenge og Kondis vil i samarbeid sende liveoverføring av hele løpet via respektive nettsteder fra trackyou.no sin Live web.

Dette er også med på å øke sikkerheten til den enkelte løper da løpsarrangør til enhver tid vil kunne se hvor løperen befinner seg i terrenget. I start og målområdet vil Vestfold Ultra Challenge kjøre «live visning» av samtlige deltagere på storskjerm.

Kort beskrivelse av sporingsenhetene vi vil benytte fra Trackyou.no I Vestfold Ultra Challenge:
• Solide sporingsenheter med svært god batterikapasitet
• Alarmknapp som kan aktiveres av bærer
• Sporingsintervall som kan forandres under bruk etter behov
• Sporingenhetene veier 60 gram og leveres i vanntett innpakning
• Lagringsfunksjon av posisjoner når man er utenfor gsm dekning

Enhetene vil også gi arrangør informasjon om at løperene faktisk har løpt riktig løype og verifiserer mellomtider underveis I løpet.

Her vil vi ta mellomtider i VUC:

  • Brannåsen
  • Hvittingen
  • Kaldmovannet
  • Rønnehue

Løsningen har integrasjon med Twitter og  www.scribblelive.com/vertical/sports/. Publikum kan dermed uansett hvor de er delta aktivt som publikum på visningssiden med kommentarer, bilder og video. Løperene kan selv linke visningssiden til deres egne hjemmesider, sosiale medier mm. Publikum kan velge mellom satelittbilde eller topografisk kart.

Merk: Systemet fungerer best med andre nettlesere enn Explorer. Bruk Safari, Firefox, eller Google Chrome.
 
Ill_tracking_4summit.jpg

Bilde fra 4Summit Race som gikk 29. Juni 2013 i Tynset og Tolga området. Arrangørens twitter i høyre kolonne, sponsorlinje nederst i bildet, deltager og klasser i venstre kolonne. Visningssiden vil tilpasses den enkelte arrangør sine behov.