Ingressbilde:  Fra den aller første treninga i Tjøme Løperklubb 17.juni  (foto fra klubben)

For en snau måned siden kom det til en ny løperklubb i Vestfold. Tjøme Løpeklubb (TLK).
Bakgrunnen til klubben finner en i en gjengs deltakelse i Holmenkollstafetten under navnet Tjøme-All-Stars. 
Tjøme All-stars gjorde det br ai stafetten og flere av utøverne deltok også i en rekke løp.  Så etter Holmenkollstafetten i år bestemte Roar Almquist og Geir-Morten Hansen å stifte Tjøme Løpeklubb 12.juni og 21.juni var de registrert som medlemsforening i Brønnøysundregisteret.

roar_almquist.jpgFormålet til klubben er:  "Tjøme Løpeklubb er en åpen og inkluderende forening for mosjonister og aktive løpere på Tjøme og omegn. Foreningens formål er å inspirere og motivere til fysisk aktivitet. Vi ønsker å skape et sosialt fellesskap og godt treningsmiljø, samt legge til rette for deltakelse i konkurranser og løp."

Hjemmeside viser høy aktivitet
Vi ser på deres hjemmeside at det er høy aktivitet blant de alllerede 37 medlemmene som  har representert klubben i en rekke konkurranser og fremover skal det deltas både i Norseman, Oslo Maraton, Vestfold Maraton, Oslos Bratteste og Hytteplanmila av klubbens medlemmer.

Fellestreningene kom i gang 17.juni og det trenes på på tirsdager og torsdager kl.19:00

                                                         Roger Almquist, styreleder i Tjøme Løperklubb (foto: TLK)

Hjemmesiden til Tjøme Løpeklubb   Facebookside lukket gruppe.

Anette_Schoeider_IMG_7463.jpg
Annette Schømer er at av medlemmene i den nystartede Tjøme Løpeklubb. Her ser  vi henne i Skjærgårdsløpet på Verdens Ende i 2012. Sjekk reportasjen fra løpet her.  Foto: Heming Leira, Kondis