Barteløpet arrangeres 31. oktober i år og blir Oslos siste løp utendørs med startnummer. Det er treningsgruppa Lett på labben som arrangerer og løpet er non-profit og avholdes for å samle inn midler til inntekt for kreftsaken. De har et samarbeid med Movember. Movember er verdens ledende organisasjon for  å kjempe for menns helse. 

Movember Foundation utfordrer menn til å la barten gro i Movember (måneden var tidligere kjent som november), for å igangsette samtaler og samle inn viktige midler til helseprogrammer for menn. Så også i Barteløpet, hvor det oppfordres til å ikle seg bart og løpe med den fra start til mål.

Løpet går rundt Sognsvann i det som kalles "ytre løype" (ikke løypa nederst ved vannet som i Sognsvann Rundt Medsols). Distansen er ca. 4 km og  en kan løpe en eller to runder eller løpe stafett hvor en har to løpere som løper hver sin runde.

Merk at løpet starter så tidlig som kl.11:00 på lørdag

Lett på labben trenger fortsatt frivillige, så vil du være med på arrangementet uten å løpe, så er det bare å ta kontakt på daniel[a]lettpalabben.net

Påmelding
Hjemmeside

Norsk hjemmeside for Movember Foundation

Bartelopet.png