Et blikk på terminlista pirret nysgjerrigheten mer en noe annet denne helgen. Kjente og kjære i Birken i helga er selvsagt moro, men Harestua Multigøy Vinter hørtes minst like morsomt eller GØY ut. 

Idrettsglede, skilek og allsidighet preget arrangementet på Bruvoll denne flotte søndagen i Mars og må sies å ha vært helt etter idrettens mål for barneidretten.

60 deltakere i alderen ”veldig ung” til 14 år deltok på aktiviteten som var lagt opp som lagkonkurranse alà multisport. De yngste opp til 8 år fikk boltre seg i èn time i løypa med diverse innlagte poster underveis mens de eldre opp til 14 fikk 2 timer på seg til å fullføre en litt mer krevende og innholdsrik løype. Kuleløype, skiskyting og labyrint var noe av det deltakerne fikk bryne seg på. De yngste var særdeles misfornøyd med å måtte avslutte etter en time og ville ha mer tid ute i løypa, et særdeles godt mål på hvor vellykket arrangementet var. Det var selvsagt utdeling av premier til samtlige etter målgang og naturlig nok ble resultatene offentliggjort uten rangering.

 

Initiativtaker Bjørn Berge arrangerer sammen med Harestua IL ikke bare multigøy med vinter og ski, men også arrangementer med fotball og løping etter samme lest. Egen deltakelse i multisport var det som inspirerte Berge til å lage noe for barn, noe mer enn bare et skirenn! Etter å ha arrangert en forløper i lysløypa på Harestua et par år, ble det så bestemt at en skulle prøve å avholde arrangementet i større skala og flytte det til Bruvoll. Arrangørene hadde håpet på større deltakelse i det fine vårværet, men Berge håper at arrangementet skal bli mer kjent etter hvert. Vi ønsker lykke til med arrangementene og mener konseptet bør være til inspirasjon for alle som driver med barneidrett over hele landet.

 

Vilde prøver seg på skicross

Vilde i skicross (3).jpg

 

Maya og Maren på styrketrekk

Styrketrekk (2).jpg