Det var bra deltakelse i «glovarme» Moskogen ved Moelv tirsdag kveld, ca 26-27 grader, noe som merktes godt for de ca. 200 bedrift-o-løpere som var ute i skogen. Før og etter løpet satt de fleste i skyggen. Samlingsplass var lengst nord i Moskogen helt inntil en flomstor Mjøskant.

De fleste løypene hadde mange poster og retningsforandringer. Løypelengdene var fra 1,5 km til 5,5 km. Den lengste løypa hadde i alt 24 poster. Ikke alle greide seg like godt gjennom løypa, noen fikk ikke med seg alle postene i løypa. Jeg nevner ikke noen med navn, men det kommer vel fram av resultatlista fra kveldens løp....

Selv om det er mange store og små stier i Moskogen er det fort gjort å ta feil sti eller løpe mot feil post. Det er godt det er mye å skylde på når man ikke får kart og terreng til å stemme, tar feil retning, kompasskurs - og tirsdag var det til og med varmen å skylde på. Heldigvis er ikke lenge til neste ukes bedrift-o-løp. Da har man lært av de feilene man gjorde i dag. Eller gjør man nye feil?  Det er bare å glede seg til ny uke og nye utfordringer som arrangeres onsdag 23.05.

Resultater, terminliste og omtale

Tekst og foto: Stein Arne Negård
Skygge.jpg
Mange valgte å sitte i skyggen.

Ko_for_brikkeavlesning.jpg
Kø for brikkeavlesning.