– I år håper vi på 500 deltakere, sier Johan Lunde, som med sikker hånd igjen har lagt løypene. Så god kontroll har kollingen at han under selve løpet skal være speaker.

For ungdommer fra 13 til 16 år venter fellesstart klokka 18.15 og ugaflet løype på Natt-O-toget lørdag mens det er individuell start for de yngste som har start fra 16 til 18.

Lunde lover mestring og opplevelser.     
– Det er viktig å kle seg godt, for det kan bli mer hustrig, men det er alltid en opplevelse å være ute i skogen. Når det er mørkt, får du oppleve naturen annerledes og spennende på en annen måte, sier Lunde.

eliaTorvikPassering.jpg

Premier for titusener
Samtlige deltakere får ei t-skjorte. Så er det også mange andre premier. Samlet er det premier for mange titusener. De fire klassevinnerne i ungdomsklassene får hver et gavekort på 1000 kroner, og det er mange premier og minst ei t-skjorte til samtlige. Det skal bli heftig og morsomt. Fra start til mål er det lov å samarbeide og løpe sammen. Løypa er 4,2 kilometer for ungdommene.

Start er rett ved Kollhytta på Kringsjå. Til arenaen er det merket fra Sognsvann t-bane.

Trollnatta 20172.jpgHenrik Reusch (til høyre) vant H15–16 tre sekunder foran Sondre Zahl Hagen, Fossum, på Natt-O-toget for ett år siden.

Trolloween er ny
For de yngste er det fire løyper fra 500 meter til 2,1 kilomer. Den 900 meter lange Trolloween-løypa  er ny av året. Det er overraskelser underveis. På kortløypa er det merking i form av lysende ballonger.

I Kollhytta er det salg av de beste bakverk som er å oppdrive i Kolls orienteringsgruppe og også mye annet godt.

Påmelding gjøres helst på forhånd med en e-post til orientering@koll.no, men det er også mulig å melde seg på ved ankomst.

Løpets hjemmeside er trollnatta.no

matheaIngrid.jpg