Medalje_foreløpig_ill.pngDessverre er det stor byggeaktivitet med nytt kryss og gangbro ved Ullevål, slik at start/mål blir på andre siden av Sognsveien - et par hundre meter fra arenaen utenfor stadion. Derfor setter vi en begrensning på deltagertallet i år, men med 500 deltagere blir dette uansett en flott løpeavslutning på 2018.

Mer informasjon finner du på løpets hjemmeside: http://nyttaarslop.no 

Når dette skrives er det 98 påmeldte, så det er ennå 402 ledige plasser. Men, i fjor hadde vi mange færre påmeldte på tilsvarende tidspunkt, og vi ble utsolgt lenge før løpet likevel. Kanskje du skal være litt tidligere ute i år, så er du sikker på å få plass - og sikker på å få den flotte nye medaljen vi har fått laget til årets løp.

PÅMELDING
Hvem er påmeldt

Det er laget en rask kontrollmålt 5-kilometerløype, men farten vil selvsagt påvirkes av hvordan være og føreforholdene er på vinteren.

Medlemmene våre får hele 80 kroner i rabatt på startkontingenten, så er du ikke medlem kan det være lurt på gjøre det før du melder deg på Kondis' Nyttårsløp. Les om medlemskap og meld deg inn her.

Les om fjorårets løp her: Gode tider i Kondis' Nyttårsløp under nesten perfekte forhold


Glade løpere i fjorårets nyttårsløp (Foto: Kell Vigestad):
Lisbeth_Kristoffersen_271_Lillian_Bjerkelien_168_Ann-Christin_Torkildsen_og_hund_AZ3T4115.jpg

Runar_Saetre_jubler_50D9122.jpg
Så glad blir man når man vinner Kondis' Nyttårsløp. Runar Sæther 2017. (Foto: Bjørn Johannessen)