(Tekst og foto: Stein Arne Negård)Ski-o-Gaasbu_plakat.jpg

Lørdag 19.01 er det Hovedløp for yngre, NM-mellomdistanse for seniorer og publikumsløp med  vanlige klasser for alle andre. Løypelengder er fra 1,5 km til 7 km. 

Søndag 20/1 er det Norgescup for juniorer og seniorer og publikumsløp med vanlige klasser for alle andre. Løypelengder er fra 1,5 km til 16 km. ​Første start begge dager er kl 11.00

Arrangørene om terrenget:
Terrenget er delt i to av en elvedal med trafikkert veg. Nærmest stadion er det mye maskinkjørte løyper og til dels kupert terreng. Vestre delen er det lite terrengformasjoner og mange scooterkjørte løyper. Den østre delen består av en bratt skråli som flater ut i et slakere og åpent terreng. Her er det lite terrengformasjoner, men mange scooterkjørte løyper. 

Ved ordinær påmeldingsfrist mandag kveld var det påmeldt 260 løpere lørdag og 193 løpere søndag. Etteranmelding er mulig innen torsdag 17.01 kl. 23.59. Etter dette tidspunktet henvises det til åpne løyper med påmelding direkte løpsdagen.

Påmelding lørdagens løp
Påmelding søndagens løp
Arrangementets facebookside

Arrangør og kondisfotograf har «lusket» rundt i terrenget uka før arrangementet og «fanget» disse bildene: Ski-O-helg på Hedmarken 2019

Hoyeste_ laveste_punkt.jpg