Vårstafetten, som inngår i Norwegian Spring, er en stafett for barn og unge mellom 11 og 16 år med 4 klasser: D11-12, H11-12, D13-16 og H13-16.

De yngste løper to etapper uten gafling, mens de to eldste klassene løper 3 etapper med gafling på 1. og 3. etappe.  Totalt var det over 250 løpere, fordelt på 90 lag som stilte til start i de 4 klassene.  Ekstra oppmerksomhet ble gitt til siste etappe i de to eldste klassene, som fikk løpe med GPS, slik at deres ferd gjennom skogen kunne følges direkte på internett. Det ble to jevne og spennende stafetter, spesielt blant guttene ble det bommer friskt på siste etappe og det ble mange endringer i toppen i løpet av stafetten .Om det var det å løpe med GPS som stresset tetlagene vites ikke. Jentene så ut til å takle dette bedre og de tre lagene som gikk ut i tet på siste etappe var også de som kom inn først til mål.

H13-16 ble vunnet av OK Moss, på laget besto av disse løperene : Sondre Ladim, Sondre Piiksi og Alfred Bjørnerød. Her fulgte Nydalens SK og  Sandnes IL nærmest.
D13-16 ble vunnet av Nydalens SK lag 1 på laget løp: Maja Moe Hjelseth og Inga Skaarer Wicklund. Her fulgte Porsgrunn OL og Nydalens 2. lag på de neste plassene.
H11-12 ble vunnet av Kongsberg foran Fossum og Tønsberg.
D11-12 ble vunnet av Fredikstad SK Her fulgte Nydalen og Moss.