Geir Steig har vunnet 7 av 7 løp i Sørdalskarusellen hitil i år. Han var suveren også i Flømyrløpet hvor han var nesten halvminuttet foran Mikkel Blikstad Thomassen, LIF som løper i M16-19 år som han leder klart. Nummer tre ble Bård Eskil Bjørndalen, Oppstad Friidrett.

Resultatene finner du her

02 raskeste kvinne.jpgDen raske polske Ania Zielinkiewics som løper for LIF og som ble nummer 2 sammenlagt i Tour of Mjøsa, vant klart kvinneklassen 14,3 sekunder foran Hanne Marthe Lie. Hanne Marthe vant Kanthaugenløpet rett før sommerferien. Nummer tre blant jentene var Mille Marie Storlien i klasse 12-15 år. Foto Finn Olsen.

03.jpgMikkel Blikstad Thomassen, Lillehammer IF ligger godt an til å vinne M16-19 år med bare første og andreplasser i år. Han har vært med i alle 7 løpene, har bare klasseseire og andreplasser. I kveld ble det igjen klasseseier og nummer 2 totalt.

04 Hanne.jpgHanne Marthe Lie ble totalvinner blant damene i Kanthaugenløpet rett før ferie. Nå ble det andreplass med tiden 23:13,2.

05.jpgMille Marie Storlien løp inn til tredje plass totalt og første plass. Hun har ikke fått vært med så mye som hun ønsker , men lovte at hun skulle få med seg de tre siste løpene. I fjor delte hun førsteplassen i klasse. Det kan hun kanskje klare i år også, men det forutsetter tre førsteplasser.

06 Elmer.jpgElmer Mulleri Skalle, Elektriker'n Lillehammer AS var raskeste opp alle trappene i Mjøstårnet med tiden  94 sekunder 394 tapper 0g 18 etasjer. I dag ble det 7. plass totalt og 4. plass i klassen.

07 Anne.jpgAnne Størmer Steira vinner og vinner sin klasse i Sørdalskarusellen med 7 av 7 mulige klasseseire i år.

08 Foss.jpgEn trofast traver er Bjørn Ola Foss , Gausdal FIK - så langt i år har han vært med i 7 av 7 løp i Sørdalskarusellen i år.

09 Tannhelse.jpgDamene fra Lillehammer Tannhelse er alltid blide. Helene Afseth og Marie Afseth Rønningen (229) stiller i Trimklassen med mål om å fullføre karusellen.

10 Helge og damene.jpgHelge og damene - kan nesten se slik ut. Her er Helge Leonhardsen (220) sammen med Inger Jørstad (184), Lillehammer Skiklub, ved sin side har hun Andrea Skogli Husom. Camilla Egeberg Moger (183), Lillehammer Skiklub følger bak og Beate Carolin (139) deretter.

11 Johanne Haugen.jpgBlid jente med lang reisevei. Johanne Haugen fra Dombås tok  turen fra Dombås for å løpe Flømyrløpet. 3. plass i K12-15.

13 Åge.jpgÅge Ludvigsen (222) skrøt av løypa og var glad for han ikke måtte nedpå en eneste gang. Ellers på bildet Magne Lindvismoen (218), Vinstra IL, Svein Larsen (221), Søre Ål Il og Rune Austgarden (145), Vestringen IL

14 Dag Ulven.jpgMot mål: Dag Ulven (157) fra dagens løpssponsor Fjellpulken, Stine Ludahl Lagethon (6), Øyer Tretten IF, Selma Ødegaar Lauen (54), Ola Andersbakken (174) og Rune Evensen. Foto Finn Olsen.

15 Røde kors.jpgRøde Korps hjelpekorps var på plass. De vil være med oss resten av sesongen. Foto Finn Olsen