Blindernløpet ble arrangert første gang i fjor som et kveldsløp i området rundt Blindern med drøyt 100 deltagere. Andreutgaven arrangeres tirsdag 8. oktober kl 18:00. Start og mål vil være ved Frederikkeplassen på Blindern, med garderobemuligheter på Blindern Athletica. Løpet arrangeres i regi av OSI Friidrett.

Kondis.no 2018: Fin debut for Blindernløpet

Kondis kontrollmålte løypa i fjor, men dessverre kunne det ikke løpes 100 % i den løypa, ettersom det ble kollisjon med NRKs filming av 22. juli-filmen. Den raske 5K traséen vil vise fram de fineste områdene rundt Blindern. Løypa i alltrails.com  (med forbehold om justeringer) vil se sånn ut:

Løypekart2.jpg

k-en til bruk paa kvalitetslop_250x153.jpgBlindernløpet er et Kondis kvalitetsløp (avtales i disse dager), og allerede i fjor innførte de 40 kroner rabatt på startkontiongenten til Kondismedlemmer. 
Les mer om Kondis kvalitetsløp HER

Blindernløpet hjemmeside
PÅMELDING
Se også løpets arrangementsside: Blinderløpet 2019

En stor og fin bukett med løpere og arrangører i det aller første Blindernløpet. Foto: Audun BuggeEn stor og fin bukett med løpere og arrangører i det aller første Blindernløpet i 2018. (Foto: Audun Bugge)