- Vel gjennomført vinterkaruselløp i dag i flott vær og supre føreforhold, skriver Strindheim IL Friidrett på sine facebooksider etter lørdagens 3. løp i Trøndersk Vinterkarusell.

Akkurat som i det andre løpet var det 5 kilometer i en kontrollmålt løype på Leangen, og det var 140 løpere som fullførte Vinterkarusellens tredje løp.

Etter nyttår følger to 3000-metere innendørs i Ranheimshallen før karusellen avsluttes med en 5 km på Øya.

Det var ikke uventet 16-åringen Eva Ingebrigtsen fra Bratsberg IL og veteranen Anne Nevin fra Strindheim IL som kjempet om totalseieren i kvinneklassen, og det var ungdommen som gikk seirende ut av duellen med tiden 18:06, syv sekunder foran Anne Nevin.

I herreklassen ble det seier til Henning Offigstad fra Bratsberg IL på 15:44, 10 sekunder foran Lars Svorkdal fra Svorkmo N.O.I. som løp i en annen startpulje og 14 sekunder foran Oscar Ovanger fra NTNUI.

Henning Offistad var raskest i herreklassen. Bilde fra karusellens 1. løp. (Foto: Jan Arthur Aune)

Unge Lars Svorkdal var nest raskest. Bilde fra karusellens 1. løp. (Foto: Jan Arthur Aune)

Oscar Ovanger var tredje raskest. Bilde fra karusellens 1. løp. (Foto: Jan Arthur Aune)

Anne Nevin var nest raskest av kvinnene. Bilde fra karusellens 1. løp. (Foto: Jan Arthur Aune)

ALLE RESULTATER TOTALT OG KLASSEVIS

Video: Dagens raskeste kvinneløper, Eva Ingebrigtsen fra Bratsberg IL, løper i mål, tett fulgt av Lars Svorkdal og Anne Nevin som også hadde meget sterke tider:

Video: Henning Offigstad med startnummer 93 løper i mål på den raskeste tiden i vinterkarusellen 14. november 2020. Legg også merke til Øyvind Utengen som trolig satte løyperekord med barnevogn: