Snart begynner årets julekalender på Kondis.no, det blir femte året vi arrangerer en enkel quiz eller spørrekonkurranse i julemåneden.

"Litt av hvert i kondis.no's verden"

Det blir spørsmål hver dag med muligheter for å vinne premier.

Årets tema er "litt av hvert i kondis.no's verden". Et bra tips vil være å bruke menyen vår aktivt, og med dette ønsker vi å minne deg på ting du enten ikke visste, eller husket var å finne på kondis.no.

Nytt spørsmål hver dag - 48 vinnere
Det kommer et nytt spørsmål hver dag, og du har svarfrist på alle spørsmålene til kl. 23:59 andre juledag 26. desember. Du kan altså sende inn etter hvert, eller samlet til slutt , eller litt nå og litt da.

Blant de som har riktig svar trekker vi ut to dagsvinnere som får Kondis-t-trøye herre/dame eller Norge-trøyen eller Norge-singleten i valgfri størrelse, det vil si totalt 48 vinnere!

Trøye-premier.jpg

Hvem klarer flest riktige? - 5 vinnere
De fem med flest riktige svar i hele perioden (evt trekning hvis flere med like mange rette) får valgfri bok fra Kondisbutikken: "Utholdenhetstrening", "Å løpe med Kenyanere", "Romanen LØP", "BIRKEN - Norges mest berømte turrenn" eller "Femmila - Thor Gotaas" i tillegg til 2-pk Kondis løpesokker

Sluttpremier.jpg

Vinnere tilskrives for valg av premie etter at Julekalenderen er over.  

Vel møtt til Kondis sin Julekalender som altså starter tirsdag 1. desember.

Julekalender_01.jpg