Kondis_1_09.inddSkiløperen Astrid Uhrenholdt Jacobsen er midt i VM-forberedelsene, og i møte med Kondis forteller hun om både forventningene til årets store mål og de mange opp- og nedturene hun har vært gjennom så langt.

En annen friskt satsende atlet som vi får innblikk i treningsfilosofien til, er Olaf Tufte. I en lang karriere har han vært mer dedikert enn de aller fleste, og enda er det futt i både åretakene og de verbale utsagna.

Nina Wavik Ytterstad ble kåret til årets veteranløper i 2012, og vi møter den tidligere håndballspilleren som har trent seg opp til å løpe halvmaraton på 1.20 og maraton på 2.51 det året hun fylte 50. 

Konkurranseglade Marius Vedvik har kommet som et friskt pust inn i norsk langdistanseløping, og unggutten vil gjerne sette spor etter seg, også i rekordbøkene. I Kondis forteller han hvordan han vil gjøre det.  

De multisportinteresserte kan lese om Jan Frodeno som tok OL-gull på triatlon i 2008, og som fremdeles er ranka som en av verdens beste. Hva har gjort han så god?

Men i Kondis er det ikke bare intervju med toppidrettsutøvere. 67 år gamle Kjell-Erik Nordlie har satt seg som mål å løpe mila på under 50 minutter det året han fyller 70, og med inspirasjon fra både Gordon Pirie og Marius Bakken har han lagt en plan for at så skal skje.

Skifolket får de beste treningsrådene midt i turrennssesongen, og blir det rubbeføre, for du en detaljert beskrivelse for hvordan du går fram.

Som vanlig oppsummerer Kondis løpsåret 2012 med et eget statistikkbilag. Her er det bare å granske listene og eventuelt legge planer slik at du sjøl kan entre dem til neste år.

Men de 88 sidene rommer mye mer enn det som er nevnt her. De som allerede er medlemmer, kan glede seg til de åpner postkassa, og de som ikke er det, kan gjøre noe med det:

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 

Kondis_1_09.indd
Henrik Ingebrigtsen ble kåra til årets norske langdistanseløper i 2012 etter et meget sterkt løp i EM terreng. (Foto: Mark Shearman) 

Kondis_1_09.indd
Astrid Uhrenholdt Jacobsen har hatt en god sesong så langt, og det blir spennende å følge henne i VM. (Foto: Per Inge Østmoen)