Arne Kalvik trener for å holde kroppen sin i form. 

– Det er aldri feil å ha god kondis, sier han. 

Normalt trener han tre ganger i uka. To av øktene blir innetrening med tredemølle, ergometersykkel og litt styrketrening. Målet er å klare å løfte sin egen kroppsvekt i benkpress innen bursdagen den 17. mai 2018. I tillegg har han en løpetur hver søndag sammen med to gode kamerater. Den ene har han løpt med i snart 30 år, mens han andre har vært med i 15. 

– Vi trives godt sammen også utenom treningene, forteller Arne, og røper at løpeturen med kompisene er ukas høydepunkt. 

– I oppkjøringene mot sykkelrittene blir det en del utendørs sykkelturer hvor jeg prøver å samle litt kilometer, men det blir ofte alt for lite, smiler Arne som i år vant klassen 70+ i Jotunheimen Rundt. Han brukte 21 timer på rittet, men hadde god margin til andreplassen som kom inn 3 timer og 37 minutter bak. 

– Jeg liker å være i aktivitet. Det kommer så mye godt ut av å kunne holde seg i form, sier han.

Arne Kalvik har vært medlem i Kondis gjennom svært mange år, og nå er han også ambassadør for Kondis. 

– Kondis gir meg mye interessant lesestoff, svært brukbare medlemsfordeler, og mange gode tips og produktinformasjon, sier han. 

Han mener at alle som er interessert i sport har nytte av å være medlem i Kondis uansett disiplin eller nivå.

– Kondismiljøet i mitt distrikt er svært bra, forteller han, og anbefaler alle til å melde seg inn om de ikke allerede er det. 

Som ambassadør kan Arne tilby de som melder seg inn 100 kroner i rabatt på innmeldingsavgiften om de oppgir hans ambassadørkode når de melder seg inn.

Arnes ambassadørkode er: #ARNE.

 

Er du ikke medlem kan du melde deg inn her. Husk å skrive #ARNE i feltet for ambassadørkode. Da får du rabatten og Arne får et lodd i Kondis sitt vervelotteri.