Henrik Ingebrigtsen imponerte stort med gull på 1500 meteren i EM i Helsinki, og en måned senere ble han en virkelig folkehelt da han tok seg gjennom både forsøk og semifinale i OL. I finalen overgikk han alle forventninger , satte norsk rekord og endte på en meget sterk femteplass. 

Kondis har intervjuet den nye mellomdistansehelten. I august-nummeret får vi vite både hvordan han har trent for å komme dit han er i dag, og hvilke planer han har framover. For skal Henrik holde forspranget til to av sine yngre brødre, kan han ikke slappe av alt for lenge. 

Men Kondis nr. 6-2012 inneholder langt mer enn et stort intervju med Henrik Ingebrigtsen. Her blir vi også kjent med den lovende o-jenta Maren Jansson Haverstad, Anna Frost som sjarmerer alle og forserer fjell farlig fort, samt Renate Hjortland som ikke lot idrettskarrieren stanse selv om hun måtte amputere den ene foten. 

Hvordan gikk det med de åtte som i sommer løp de 500 kilometerne fra Trondheim til Oslo? Kondis har snakka med alle et par uker etter målgang, og vi før høre om både gledene og hvor lenge eventuelle skader satt i.

Apropos skader, så kommer Marius Bakken med sine fem beste tips for å unngå skader. Legen med de gode løpsresultatene gir også gode råd hvis en skade likevel skulle ha oppstått.

På treningssidene får vi tips om hvordan vi rent mentalt kan takle motgang og slik komme styrket ut av det. Du får også servert åtte gode styrkeøvelser som egner seg særlig godt for langrennsløpere - slik at du kan være topp forberedt når snøen om ikke lenge legger seg over landet.

Dette er bare noe av det de 80 sidene med spennende kondisjonsstoff inneholder. Her er faste spalter og små overraskelser, stort anlagte reportasjer og mindre glimt inn i den spreke verdenen som ca. 14 000 Kondis-medlemmer trives så godt i.

Er du ikke allerede medlem, er det bare å melde deg inn, så får du både august-nummeret og de fire gjenstående numrene i år tilsendt.

 Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 


Henrik Ingebrigtsen jubler for EM-gull. Til Kondis forteller han hva han har gjort for å komme dit han er i dag. (Foto: Mark Shearman)