Påmeldingen til Bergen Fjellmaraton neste år ble åpnet på mandag denne uken, og i løpet av dagen var konkurranseklassen fulltegnet.  Det er fremdeles ledige startplasser i turklassen.

Bergen Fjellmaraton arrangeres for 8. gang torsdag 3. juni og er en halvmaraton over Vidden med start på Montana og mål på Skansemyren. Det er TIF Viking som er arrangør.

Arrangøren har et eget kø-system for påmeldingen og dette kom til sin rett da startnumrene i hele konkurranseklassen ble utsolgt på noen timer.

I år ble Bergen Fjellmaraton arrangert med strenge smitteverntiltak, blant annet ble det gjort en omfattende seeding for å hindre trengsel i løypen. Arrangørene opplyser at de hadde så gode erfaringer med dette at seedingen vil bli gjennomført i neste års arrangement også.

Hvis du ikke var så heldig at du fikk kjøpt deg startnummer til neste års arrangement så opplyser arrangørene at det i januar vil bli åpnet et Facebook-arrangement for kjøp og salg av billetter.

Se Kondis-reportasje fra årets løp: Bergen Fjellmaraton kombinerte mange deltakere og strengt smittevern

Bergen Fjellmaraton

Bergen Fjellmaraton på Facebook

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957