Hovedreportasje med resultater

Tero Paivarinne, Runar Gilberg og Audun Skogen er ute på tredje runde.

Helge Fuglseth, Kondis-redaktør i Møre og Romsdal, ble nr. 8 av totalt 43 menn på maraton.

Bjørn Tore Kronen Taranger er halvveis i sitt 100-kilometersløp. Han ble nr 5 av 13 fullførende i herreklassen, og vant klassen 20-34 år.

Jaannike Gottschalk Ballo

Beste dame på maraton, Regine Benz.

Jørn Hjørungnes

Jan Inge Ingebrigtsen og Ellen Ingebrigtsen

Knut Kronstad gikk i motbakkene, og hevdet overfor Kondis-fotografen at denne gamle jernbanetraseen langs Klokkarvatnet kom inn i den kategorien.

Morten Waage Omholt og Espen Konglevoll

Frode Storvik, nr. 2 på 63 km

Line Leivestad Fossberg

Turid Landsvik, andre dame på maraton, sammen med Ivar Solheim

Fra venstre Geir-Erik Myhrvold, Christen Skjerven og Frode Espeseth løp maraton.

Kristine Thorsen ble nr. 3 på maraton.

Bjarte Boye, oftest observert på halvmaratondistansen, er vel halvveis i sin 100-kilometersdebut.

Anja Weihrauch (til venstre) og Stine Funder Jespersen løp halvmaraton.

Tobias Nieber

Morten Hauso hadde en lang dag i løpstraseen, først sjekket han skilt og merking i løypa, deretter løp han 63 kilometer, og til sist var det en ny runde for å samle inn skiltene.

Per Audun Heskestad løp 100 km

Per Gunnar Alfheim

Fire damer fullførte hundrekilometeren på gode tider. Dette er Rita Nordsveen som ble nr 4.

Edna Leikvoll dro fra Rita Nordsveen på siste runde og ble nr. 3.

Inge Asbjørn Haugen

Jane Bøen Føllesdal løper halvmaraton og forbereder sin maratondebut i Stockholm i juni.

Espen R Hellebø

Frode Johansen vant 63 km

Torbjørn Helland debuterte på 100 km

Jan Wilhelm Werner løp 63 km

Helge Hafsås ledet suverent hele veien.

Tero Paivarinne og Audun Skogen lå på andre- og tredjeplass på fjerde runde, men Runar Gilberg kom seg forbi begge disse.

Andreplassen til Runar Gilberg ble sikret et par kilometer før mål, da Tero Paivarinne måtte gi tapt for læremesteren og treningskameraten. -Når først noen skulle løpe forbi meg, var det greit at det var Runar, sa Tero etter løpet.  Han satte ny personlig rekord med 15 minutter og var svært godt fornøyd med løpet.

Erik Nossum

Per Olav Bøyum ble nr. 6 på 100 km.

Geir Jensen løp maraton på 3.56.

Varegg tok to av tre pallplasser på halvmaraton for kvinner. Nancy Sommer vant, Christina Linde tok tredjeplassen etter Camilla Grieg.

Steve Holyoak, britisk og bosatt i Stavanger, vant maratondistansen på 2:59:41. Han var den eneste under tre timer, og var veldig godt fornøyd med løpet og med løypa.

Kjell Kandal Hansen og Bjørn Haukeland løp 63 km

Andrew Tillery ble nr. 2 på maraton.

Per Martin Furevik, maraton på 3:31:42.

16 år gamle Jan-Eivind Holsen debuterte på maraton med 3.23.23. - Jeg startet forsiktig, så det gikk bra, jeg møtte ikke veggen, sa den unge debutanten som tidligere har løpt flere halvmaraton med gode tider.

Danske Kasper Skriver løp maraton på 3:31:32.

Sharon Broadwell og Emily Gelder kom i mål med knappe fem minutters mellomrom. Begge var veldig godt fornøyde med løpet. Fra Emily Gelder  fikk vi denne e-posten i dag: "I had a really great time - the course was stunning and the people were very friendly."

Til dere som bruker bilder fra Kondis på Facebook og lignende. Dette er selvfølgelig bare hyggelig, men vi setter veldig stor pris på at dere oppgir at det kommer fra Kondis.no, dersom dere bare henter bildet og ikke linker opp hele reportasjen.