Birken AS har vurdert å flytte rittet til en senere dato, men utfra en totalvurdering er konklusjonen at sykkelfestivalen dessverre må avlyses, skriver arrangøren på sin nettside

– Vi er veldig lei oss for at sykkelfestivalen ikke kan gjennomføres i august. Vi uttrykker samtidig full forståelse for det forlengede arrangementsforbudet fra nasjonale myndigheter, sier daglig leder i Birken, Eirik Torbjørnsen.

– Vi tenker på våre trofaste deltagere, frivillige og nære samarbeidspartnere som har sett frem til årets sykkelfestival. Nå er det bare å se frem mot neste år og nytt Birkebeinerritt. Sett av datoen lørdag 28. august 2021 – vi kommer tilbake med nærmere informasjon om påmelding til neste års arrangementer. 

Påmeldte deltakere
Birken AS vil innen utgangen av mai komme tilbake til hvordan selskapet vil håndtere allerede påmeldte deltakere til Birken Sykkelfestival og hvilke eventuelle valg disse vil bli tilbudt.

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957