Som i tidligere sesonger blir det også i år en mulighet til å bruke senhøsten på å delta i løp fra Fjellveien til Blåmanen. Det blir tre løp som alle har litt forskjellig trase opp til Blåmanen, alle med start i Fjellveien ovenfor Vareggs klubbhus.

Man kan velge å starte individuelt eller i en fellesstart. Liker du best å starte sammen med en større gruppe, løpe i et felt, er fellesstarten klokken 11:45 å anbefale. Ønsker du å starte tidligere eller foretrekker du å styre tempoet selv fra start, eller vil du se de raskeste løperne gå i mål eller du vil henge deg på fellesstartløpere etter den første stigningen, er fleksibel start en aktuell finesse. Da velger du selv når du vil starte i tidsrommet mellom 11:00 og 11:40.

Det er til nå påmeldt 63 deltagere.

Påmelding kan du gjøre her.

Blåmansløpenes side på Facebook.

Les Kondis-reportasjen om det første Blåmansløpet i fjor:

Solid oppslutning om det første Blåmansløpet

 

3J6A5027.jpg
Tre av dem som var arrangører i fjor og som stod i målområdet: Tore Klanderud, Frode Sørøy og Judith van der Laan.

3J6A4205.jpg
Anna Ersland tar seg tid til å gi oppmerksomhet til fotografen, selv i de bratte partiene. Fra det første løpet i fjor.

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957