Treningsturen til Portugal er fra 30. mars til 6. april 2019

Turen til Portugal har vi lagt til uke 14 til neste år. Vi reiser lørdag den 30. mars med retur på kvelden en uke seinere den 6. april. Dette er en fin mulighet til å få en forsmak på sommeren og til å trene i gode vår- og sommertemperaturer. Kanskje får vi opp mot 25 varmegrader, men vi må også være forbredt på at den kommer til å ligge under 20. Uansett kjennes dette godt ut etter en lang vinter i Norge som fortsatt ikke har sluppet helt taket.

Morgenjogg på strandenStarter dagen i soloppgangen: I Portugal starter vi dagen med en løpetur eller gåtur med staver på stranda før frokost for dem som vil. Foto: Marianne Røhme.

 

Reisen til Portugal arrangeres i samarbeid med Springtime til deres treningsleir i Monte Gordo ved Algarvekysten. Her blir det mye variert trening å velge blant. Her foregår det dans, styrketrening, yoga, pilates i parallelle timer fordelt over hele dagen. I tillegg blir det en fast løpetrening hver ettermiddag. 

Uken med Springtime til Portugal er åpen for alle og tilpasset deltakere på alle nivå. Dersom du aldri har løpt før og ønsker å komme i gang, er dette et fint sted å starte. Men også erfarne løperne skal få mye å bryne seg på av lange turer og krevende treningsøkter. Dette er en «løpeuke» med mye fokus på løping for både nybegynnere og erfarne løpere. 

null
Gode løpeforhold: En av dagene drar vi fra treningsområdene ved Algarvekysten til fjellområdene for å løpe. Her kan en velge mellom flere distanser. Foto: Marianne Røhme

Kondis planlegger treningscamp med Springtime i uke 12 i 2015Variert trening: Tilbudene på treningsleiren i Portugal er mange og du kan velge mellom alt fra dans til yoga og styrketrening i tillegg til løpe- eller stavgangtrening. Foto: Marianne Røhme

 

30. juni i år drar vi til Dolomittene

Fra 30. juni til 6. juli går ferden til Dolomittene i Italia hvor vi legger opp til en svært variert løpeuke i Dolomittene. 

Fjelltur fra Pampiago, rundt Torre del Piza og tilbake.. F.v: Jens Kopland, Trond Hansen og Marianne Røhme, Foto: Anita Sjåvik
Reiselederne: Vil du være med oss på tur? Vi vil legge sjela vår i å gi deg gode opplevelser. F.v: Jens Kopland, Trond Hansen og Marianne Røhme. Foto: Anita Sjåvik

Det er første året vi arrangerer denne reisen og kun plass til 40 deltakere . Det gjelder derfor å være tidlig ute om du vil sikre deg plass.

Langs løypa til Seiser Alm Half Marathon som arrangeres første søndag i juliDag 1: Vi starter reisen i Dolomittene med et besøk i Seiser Alm. De som ønsker det kan løpe Seiser Alm Half Marathon, mens de andre kan gå eller løpe deler av løypa. Foto: Marianne Røhme

 

I Seiser Alm blir det også muligheter for flere trivelige krobesøk for dem som ikke løper på tid.

Vi kommer til å bo i Cavalese i Val di Fiemme gjennom hele uka, og reise på daglige utfarter med buss fra hotellet til områder med svært variert natur. Her blir det fjellturer med flott usikt for både de med og uten høydeskrekk, løping over trivelige setervanger og beitemark. 

Langs løypa til Seiser Alm Half Marathon som arrangeres første søndag i juliFlott natur: Seiser Alm byr på mange flotte naturopplevelser. Foto: Marianne Røhme

 

Løpetur fra Passo Rolle til Passo Valles.Flott utsikt og trivelig selskap: Vi kan love deg mye fin natur og mange flotte opplevelse i Dolomittene. Foto: Marianne Røhme

 

Turen til Dolomittene arrangeres i samarbeid med PWT Travel og er tilrettelagt slik at deltakere på alle nivå kan være med. Enten du løper fort eller sakte eller velger å gå på turene, så vil du bli godt ivaretatt. Løypene vil merkes og vi som er reiseledere vil fordele oss i gruppa slik at det er noen som løper i tet, noen midt i gruppa og alltid en til slutt som sikrer at alle kommer med og som tar ned merkebåndene.

Vi har valgt å kalle reisen for « 5 trails Dolomites». I det ligger det at vi arrangerer fem turer i løpet av uka. De som ønsker å konkurrere om å løpe raskest på hele eller deler av distansene, vil få mulighet til dette, og vi vil dele ut premier til vinnere som forventer det og til andre som ikke forventer noe som helst.

Fjelltur fra Pampiago, rundt Torre del Piza og tilbake. På bildet: Trond HansenTrivelig stiløping: Det blir mye trivelig stiløping på turen til Dolomittene. Foto: Marianne Røhme

Vi forstår at en ikke kan ta med seg nordmenn til Cavalese uten å la de stifte bekjentskaper med «Monsterbakken» fra Tour de Ski. Derfor vil den ene av utfartene være til nettopp denne bakken og til Norges eneste motbakkeløp i Monsterbakken. Her vil nok alle kjenne på høy puls og tunge tak enten de løper eller går opp bakken. Forhåpentligvis er det også noen i reisefølge som velger å ta gondolen opp til målområdet og som står der og heier når deltakerne kommer i mål.

Dette blir en reise som er perfekt for deg som er glad i flott natur og som liker å gå eller løpe i fjellet. I tillegg så skader det ikke å være opptatt av store italienske matopplevelser. 

 

Priser

Reisen til Monte Gordo i Portugal vil koste 11.995 NOK ved overnatting i dobbeltrom og inkluderer fly tur/retur og halvpensjon (frokost og middag). Kondismedlemmer får 750 NOK i rabatt om de bestiller før 1. desember og 500 NOK i rabatt om de bestiller før 1. januar 2018.

Reisen til Dolomittene i Italia vil koste 10.950 NOK ved overnatting i dobbeltrom inkludert fly tur/retur og halvpensjon (frokost og middag). I tillegg kommer en startkontingent på 950 NOK for de som ønsker å delta i «5 trails» konkurranse og 600 NOK for de som vil delta utenfor konkurranse. Denne avgiften dekker startkontingent, gondol/heis der dette er nødvendig og busstransport. Kondismedlemmer får 500 NOK i rabatt. Her er det begrenset antall plasser og «først til mølla»-prinsippet gjelder. 

Vi tar forbehold om prisendringer. 

Du kan lese mer om reisen med Springtime til Portugal her.

Du kan lese mer om reisen med PWT Travel til Dolomittene her. 

Du er velkommen til å være med enten du er medlem i Kondis eller ikke, men du må være medlem for å få Kondisrabatten. Er du ikke medlem så kan du melde deg inn her. 

Løpetur fra Passo Rolle til Passo Valles.
Velkommen: Vell møtt til en fin uke i Dolomittene. Selv om det sør i Europa kan være temperaturer på godt over 30 grader på dette tidspunktet, ligger gjerne temperaturene i Dolomittene midt på 20-tallet og er som en mild norsk sommer. Foto: Marianne Røhme