Les flere idrettsblogger her: KONDISBLOGGERNE
 


Angelika Sverdrup
https://angelikasverdrup.com

Løpeinteressens ringvirkninger

 

 

Finn noe som virkelig engasjerer deg da vil nye, uante muligheter åpne seg. 

Nå er det 3.5 år siden jeg startet å løpe, da mener jeg helt nybegynner-løpe eller jogge. Kan ikke kalle det jeg drev med for løping i starten. På denne relativt korte tiden har jeg fått kjennskap til, og opplevd steder og løp jeg ikke visste eksisterte. Jeg har fått et helt nytt nettverk av positive, inkluderende og svært inspirerende løpevenner fra både inn og utland.


IMG-20170224-WA0009Fra Transgrancanaria 42 km i februar i år, med en av mine flotte løpevenninner, Monika. Her møtes vi ved første check point i Tunte. Dette løpet er magisk og skal repeteres i februar 2018. “Transgrancanaria” vet hvordan man arrangerer og hyper opp et løp, virkelig verdt å få med seg! 
 

I tillegg til selve løpingen, det å komme seg ut med løpesko på og gjennomføre løpeøkten, har jeg vært så heldig å få skrive på Runners world og i senere tid også på Kondis sine nettsider. Nå har jeg i tillegg startet egen blogg; angelikasverdrup.com Innleggene på disse nettstedene vil være nesten identiske. Blogginnlegg som postes kun på eget sted, skjer hvis innholdet oppleves konkurrerende for det andre aktuelle nettstedet jeg blogger for.

Før jeg begynte med løpeinteressen så var fokuset på foto og redigering, for deretter å poste bildene på instagram. Dette er noe jeg har fortsatt med, bare at temaet nå ikke er natur, arkitektur og makroverden, men løping. Jeg er så heldig å ha en egen “hoff fotograf” med meg på de fineste løpeturene 👑, forloveden min.


IMG-20140328-WA0001Fotografen hopper etter solnedgangen. Nå for tiden brukes mobilen til bildetaking, Samsung, må vite 😉 Akkurat dette bilde er det jeg som har tatt.
 

Vi blir enige om steder og vinkler. Han må stoppe opp i løpingen, gjerne stivne skikkelig til i ubehagelige stillinger og tidvis fryse fingrene av seg inntil vi (jeg) blir fornøyd med bildemotivet, før vi så løper videre og ofte finner enda flere “photo opportunities”. Når vi kommer hjem plukker jeg ut de aktuelle bildene fra x-antall takninger, redigerer dem og legger de ut på egen løpekonto på instagram.

Hvorfor jeg never disse tingene (bortsett fra å svare på det stadige spørsmålet som dukker opp om hvordan jeg får tatt disse bildene) er fordi skrivingen og bildene på instagram har åpnet helt uventete dører for meg. Jeg har blitt kontaktet av forskjellige foretak og personer, som har gitt meg muligheter til å teste ut både klær og sportsdrikke, gjort meg til ambassadør (Oslo Maraton og Kondis) og nå også gitt meg muligheten til å stille opp i løp jeg ikke visste eksisterte eller hadde planlagt å være med på, og det til tross for at jeg ikke har markert meg i store løp på noen som helst måte (enda….).


DSC06434-picsay-01Jeg tiltrekkes av annerledes natur og omgivelser. Det viser seg at verden er full av eksotiske løpemål, så det er bare å velge og vrake. Her fra en tur til Tenerife og vulkanen Teide i fjor.

Det er jo helt fantastisk hva som er mulig, både å skape og å få oppleve med denne interessen, og mer kommer…. Alle disse bieffektene er med på å motivere til videre løping, stadig utvide horisonten og pushe grenser og mål.

Min store drøm er å kunne reise rundt og oppleve verden løpende. Det har allerede begynt å bli en realitet 💖 Kjenner på stor takknemlighet!

Det viktigste er å drive med noe man liker og som engasjerer. Går man helhjertet inn for noe så vil det nesten garantert bære positive frukter.