Fjor%E5rsvinner+Lillehammer+har+tatt+teten+foran+Modum+og+BUL+p%E5+f%F8rste+etappe.+
Fjorårsvinner Lillehammer har tatt teten foran Modum og BUL på første etappe.
26 lag fullførte årets Fjellhamarstafett. 5 av laga deltok i ungdomsstafetten over fire etapper, som var en nyskapning i år. I fjor fullførte 25 lag den ordinære stafetten på åtte etapper.

Enten en kaller det økning eller tilbakegang i deltakelsen, så er det uansett god plass til flere lag på Fjellhamar. I år var det også etappetider, og Fjellhamarstafetten kan fungere ypperlig som uttaksløp til Holmenkollstafetten. Her har en både "berg og dal-" og unnabakkeetapper som gir meget realistiske gjennomkjøringer.

Resultatliste med og uten etappetider

Fjellhamarstafettens heimeside

Kondis.nos samleside for Fjellhamarstafetten
Duellen som varte nesten hele stafetten
Det stod mellom Lillehammer i blått og BUL i rødt gjennom størsteparten av stafetten. Først helt mot slutten fikk BUL den nødvendige luka som i mål var på åtte sekunder. Vinnertida til BUL var 22 sekunder svakere enn vinnertida til Lillehammer i fjor.
Stol på Bøler når det handler om stafett
Bøler-gutta trives når det er stafett, og Fjellhamar var god trening til både Holmenkollen og St Olav. Her ser vi seniorlaget representert ved Øystein Mørk som ble nummer tre. Veteranlaget til Bøler var ikke langt bak og vant veteranklassen.
Andreplass til Ull-Kisa-jentene
I alt stilte Ull-Kisa med tre lag. Juniorguttelaget vant, seniorherrelaget ble nummer fem mens seniorkvinnene tok andreplassen bak Vidar. Her ser vi Anne Lillegård stege ut gjennom boligfeltene på Fjellhamar på første etappe.
Icopal har full klaff med vekslinga
Fjellhamarstafetten har både bedriftsklasse og miksklasse for sammensatte lag. Her er det Icopal som ikke kaster bort sekundene idet pinnen blir ført fra femte til sjette etappe.
BULs åtte vinnergutter
Med en blanding av rutine og ungdommelig pågangsmot sørget BUL for at det ble de som kunne motta førstepremiene.
Vidars vinnerlag - ved sju av dem
Ifølge speakeren vant Vidar-jentene sin 14. strake seier i Fjellhamarstafetten. Ingen av disse sju har vært med på alle, men det var disse som i år førte den gode tradisjonen videre.
En av framtidas stafettløpere
Strømmen & Lillstrøm Skiklubb stilte to lag i Ungdomsstafetten, og her ser vi en representant for andrelaget, som slo førstelaget, i fint driv.