Christina Toogood fra arrangørklubben Sandnes IL gjorde et sterkt løp i den snaut 7 km. lange løypa som går i Sandved-parken rett utenfor Sandnes sentrum. Hun løp inn til sterke 25.43 som også er løyperekord. Kari Anne Veen fra IL Skjalg gjorde også et meget sterkt løp og kapret 2. plassen.

Frew Z Brkineh vant med god margin i langløypa til Torstein Tengsareid. De fulgte hverandre til 2 km før Frew fikk luke.

Det var gode forhold for løping denne dagen i Sandnes med faste fine løyper og fin temperatur. Mye turgåere og folk i løypa gjorde at det til tider kunne være litt hektisk å manøvrere seg fram for løperne enkelte plasser.

I kortløypa som måler 1,975 km seiret Sanna Hamre og Thomas Hetland.

RESULTATER

Frew Zenebe Brkineh perset med et sekund til 21.36 og vant klart Parkløpet.  Foto: Thomas Hetland.

Kari Anne Veen løp et solid løp og blir bare bedre og bedre med årene.     Foto: Thomas Hetland.

Motbakkeløper  Torstein Tengsareid gjorde et fin løp og er i rute til en ny god sesong i motbakke.  Foto: Thomas Hetland.

Jan Erik Wergeland, opprinnelig fra Mandal, men har bodd mange år på Sandnes. Han løper inn til en fin 3. plass. Foto: Thomas Hetland.

Martin H Johnsen fra IL Skjalg.         Foto: Thomas Hetlaand.

Torbjørn Aareskjold fra Sola friidrett.            Foto: Thomas Hetland.