Löplabbets Maratonkarusell vil i 2017 bestå av fire løp:
11. april - PåskeHareMaraton fra Ski til Sandvika
10. juni - NestenMidtsommerMaraton fra Sandvika til Drammen
31. oktober (kveld) - AlleHelgensMaraton fra Drammen til Sandvika
27. desember - Ribbemaraton fra Sandvika til Ski

Det er altså løpene mellom Sandvika og Drammen som er nye, og disse vil få samme løype som løpes en gang i hver retning. 

- Maratonkarusellen er en idè jeg har hatt i noen år, sier primus motor for løpene, Geir Frykholm. Butikksjefen i Sandvika sier videre: - I og med at butikksjefen i Drammen også heter Geir, så tenkte jeg først å kalle sommervarianten for GeirGeirMaraton, men beskjedenhet gjorde at jeg kuttet den ideen.

Sikkert er det i alle fall at butikksjef Geir og butikksjef Geir vil samarbeide om de nye løpene NestenMidtsommerMaraton og AlleHelgensMaraton. Fra før samarbeider butikksjef Geir i Sandvika med butikksjef Heidi i Ski om de to andre løpene, og først ut i årets maratonkarusell er PåskeHareMaraton 11. april.

Ribbemaraton_Petter_Vabog (505x640).jpgStartavgiften går til Barnekreftforeningen
Löplabbets Maratonkarusell skriver på påmeldingssiden:

- Vi har tradisjon for å ta en liten startavgift til både RibbeMaraton og PåskeHareMaraton. Disse pengene går til et veldedig formål. Årets startavgift vil gå til Barnekreftforeningen. Vi velger å støtte innsamlingen som Petter Vabog (alias klovenen Melvin Tix) gjør til denne foreningen: 60 000 - 60 mil - 60 år.

Det koster minimum 125 kroner å delta. Skulle du ikke kunne løpe, så kan du verken gi startnummeret til andre eller få pengene tilbake. Din startavgift er og blir et bidrag til Barnekreftforeningen. 
Status for 60 tusen - 60 mil - 60 år pår 27.2.

På bildet ser vi Petter etter fullført Ribbemaraton 2016.
 

 

Löplabbets Maratonkarusell på facebook

Påmelding til PåskeHareMaraton
Max 150 deltagere, 93 ledige plasser per 14.3.
 

Geir Frykholm sitt bilde.
Arrangørfoto fra Ski like før start på PåskeHareMaraton 2016.
 

Sandvika-Drammen og Drammen-Sandvika
Løypa er ikke klar ennå, men siden det er tre mil mellom byene, må det nødvendigvis bli en sving på løypa underveis... vi har lekt oss litt med kartet og kanskje blir det noe lignende av dette:

Drammen_Sandvika.jpg