Einar Orten Trovåg vant dagens løp i Volda på tiden 23.29. Det blei spurtoppgjør om andreplassen der Espen Strøm Grebstad og Are Uran kom likt i mål. Tida blei 23.39, bare 10 sekund bak vinneren.

Det var fin temperatur i Volda, men noe tungt og glatt føre i løypa rundt vatnet. Nysnø i løpet av natta og morgenen hadde lagt seg over isen og det gav noen sekund ekstra på tidene.

Neste løp blir arrangert lørdag 27. januar med start kl. 12:00 for konkurranseklassen.

18-29 år

Dagens medaljegutter, Espen Strøm Grebstad til høyre, Ivar Humberset til venstre og Jan Kristian Korsnes i midten, fikk premie for 5 løp. Foto: Elin Burås Sylte

De tre beste guttene fra venstre, Are Uran, Einar Orten Trovåg og Espen Strøm Grebstad. Foto: Elin Burås Sylte

I resultatlista står det at startnummer 4 er Marcus Vedeler. Men det må være feil; for dette er jo en heilt annen person. Foto: Elin Burås Sylte