Vi liker å gjøre stas på våre medlemmer. Derfor vil vi dele ut uttrekkspremier til tilfeldig valgte personer som er medlem hos oss ved ulike tidspunkt gjennom året. Den 5. november i år gikk vi ut med at vi ville trekke en hotell-weekend for to. Dette var et gavekort som vi har fått fra vår samarbeidspartner Nordic Choice Hotels som gir 20 prosent på overnatting til alle Kondismedlemmer. Rabatten gis når rabattkoden vår oppgis ved bestilling på nett. Du finner rabattkoden her (du må være medlem for å lese saken).

Øyvind Seland fra Mandal ble svært glad da han fikk høre at han hadde vunnet hotell-weekenden han hadde lest om på Kondis.no. For tiden driver han å trener seg opp etter at han røk korsbåndet for en tid tilbake. Loftet over garasjen har blitt innredet til trimrom og ergometersykkelen blir flittig brukt. 

– Jeg sykler og gjennomfører en del styrkeøvelser som jeg har fått av fysioterapeuten og håper å bli frisk igjen om ikke lenge, sier han. 

Dette er Kondis

I Kondis er vi opptatt av å spre treningsglede og få flest mulig mennesker i aktivitet. Vi ble etablert i 1962 av noen ihuga maratonløpere som ønsket å skape et fellesskap for likesinnede. Rundt årtusenskiftet skiftet vi navn til «Den norske løpsorganisasjon» for å vise at vi var en organisasjon for alle som var interessert i løping, og litt seinere fikk vi navnet Kondis. Nå er vi en organisasjon for alle som er interessert i kondisjonsidretter som løping, langrenn, sykling, triatlon osv. 

Vi er opptatt av å tilby et fellesskap for kondisjonsinteresserte mennesker i alle aldre og på alle nivå. Hos oss kan både nybegynnere og eliteutøvere føle seg velkommen og oppleve at de får mye igjen for medlemskapet. Vi har nivåtilpassede treningsgrupper som er gratis og åpne for alle, vi arrangerer treningsreiser, driver nettbutikken Kondisbutikken.no, har eget/egne lag i Holmenkollstafetten og vi arrangerer Kondis' Nyttårsløp. Våre medlemmer mottar bladet Kondis med 10 utgivelser i året, og får stor glede av alle våre rabattordninger med samarbeidspartnere. I tillegg gir vi råd rundt trening og skader.

Vi hjelper også arrangører av idrettsarrangemeter og gir råd rundt hvordan de kan få et best mulig arrangement. Vi foretar gratis løypemåling av løpsdistanser, og vi produserer komplette terminlister som gir en god oversikt for potensielle deltakere samtidig som de gir god markedsføring for arrangøren. 


admin: adform id #567066

Kondis har rundt 12.000 medlemmer. Disse er viktige for oss. Med mange medlemmer, kan vi gi et bedre tilbud og vi kan spre treningsglede til enda flere. Liker du det vi gjør og ønsker å ta del i vårt fellesskap, kan du melde deg inn. Det vil du selv få mye glede av samtidig som du støtter en god sak. 

Du kan melde deg inn i Kondis her.