For en tid siden la Kondis Møre og Romsdal i samarbeid med Ålesundløpene ut følere for å sjekke interessen for fellestreninger i Ålesundsområdet, og hvilen dag og tid som passet best.  Avgjørelsen falt på torsdager  klokken 19.30 i Spjelkavik, og oppmøte blir parkeringsplassen ved turveien i vestkanten av Lillevatnet. Det er også der sommerkarusellen i Ålesund starter.

IMG_2773 (1280x853).jpg
I dette området ved Litlevannet skal det trenes...se bilder fra runden rundt Lillevatnet lenger ned.

Den første løpetreningen for Kondistreninga Ålesund blir torsdag 20. juni.
Det er nå opprettet en lukket Facebook-gruppe hvor interesserte løpere melde seg på for å bli medlem av gruppen. Her vil en også finne all informasjon, innspill og gangen videre i dette prosjektet.

Treningen er gratis og man trenger ikke være medlem av Kondis. Treningen skal også være enkel og bygge opp om et sosialt felleskap. Det viktigste er at løpere i alle varianter kan komme sammen og hygge seg om en felles interesse for løping, fra nybegynneren til supermosjonisten.

- Kondistreninga Ålesund har fått Svein Arne Myhre til å lede treningene. Det betyr ikke at Svein vil lede treningen hver gang. Vi ønsker å knytte til oss 5-6 personer som kan være med å lede treninger. Det trengs ikke noe trenerkompetanse, og vi ønsker gjerne at kvinner kan være med i dette teamet. Men dette ser vi etter hvert som treningen kommer i gang, skriver Ålesundsløperne på sine sider, der de uttrykker glade for at Svein Arne vil være med på dette.

Svein Arne Myhre har tidligere vært trener i Ålesund Friidrettsklubb og trener nå unggutter som Håkon Stavik og Andreas Vangsnes. 

På fellestreningene er det naturlig å fokusere på fart og da på forskjellige former for intervalltrening. Det er en treningsform som alle kan benytte seg av, med personlige tilpassing. Treningen vil foregå i området ved Lillevatnet, i Lysløypa og på Vasstranda. Kondistreninga Ålesund har også planer om legge til enda en treningsdag, da som en litt lengre, rolig tur på søndag formiddag.

Veien blir til mens vi går, heter det. Tida får vise om vi forandrer på noe i opplegget underveis. Det er tilbakemeldinger fra dere løpere og deltakere som bestemmer hva vi skal gjøre videre, sier Helge Fuglset &Co i Kondistreninga Ålesund.

Initiativtakerne_Kondistreninga Ålesund_Jan _Ketil_Vinnes_Helge_Fuglseth_Angelique_Helset_Svein_Arne_Myhre(leder)_Per_Jan_Helset (1280x843).jpg
Her er initiativtakerne til Kondistreninga Ålesund. Vi ser fra venstre; Jan Ketil Vinnes, Helge Fuglseth, Angelique Helset, Svein Arne Myhre (leder) og Per Jan Helset. 
 

Da setter vi i gang torsdag 20. juni kl. 19.30.
Bli medlem av Facebook-gruppen Kondistreninga Ålesund .
Vis interesse og spre budskapet.
Det er lenge siden vi har hatt et slikt tilbud i Ålesund, og nå har vi det.

Oversikt over alle steder der Kondistreninga er etablert.

IMG_2779 (1280x853).jpg
Fra brua over bekken mellom Litlevatnet og Brusdalsvatnet.

IMG_2781 (1280x853).jpg
Man får jo lyst til å løpe i så flotte områder!

Bildet kan inneholde: tre, plante, utendørs og natur
Her skal det bli folksomt på torsdagskveldene.

IMG_2784 (1280x827).jpg
Dette er kanskje ikke potensielle medlemmer i facebookgruppa, med de vil nok trives med løperne langs Litlevantnet.