Fjorårets nye ettårs-statuetter for 5 halvmaraton, 5 maraton og 3 ultraløp er også klare for bestilling. Se egen nyhet.

«5 maratonløp på norsk jord» og «Ultraløpsfatet»
Idag er siste frist for å bestille Kondis-utmerkelsene «5 maratonløp på norsk jord» og «Ultraløpsfatet» for de som i 2019 har oppnådd kravet for første gang, eller har glemt å bestille tidligere år. Begge utmerkelsene har plass til 16 årsmerker.

For å være kvalifisert må du ha løpt 5 maraton på norsk jord i samme kalenderår, eller 3 ultraløp på norsk jord i samme kalenderår. 

Frist 28. februar (+ litt il)
Bestillingsfrist for plaketten og fatet er satt til 28. februar, da begge blir satt i bestilling. Bestillinger den kommende uka vil vi nok også klare å få med. Siden plaketten og fatet lages med løperens navn, produseres disse bare en gang hvert år. Utmerkelsene blir sendt ut i løpet av våren.

Årstallmerker kan bestilles når som helst og sendes ut fortløpende. Skulle man glemme å bestille plakett eller fat, kan man kjøpe disse neste år, og sette på årsmerket -(årsmerkene) da. 

Årstallmerkene for tidligere år kan også kjøpes i kondisbutikken. For årstallmerkene er det ingen tidsfrist, slik at de som har plaketten eller fatet fra før kan supplere med nytt årstall når som helst.

Kondisbutikken

Priser:
5 på Norsk-plaketten 500 kroner +porto
Ultraløpsfatet 800 kroner +porto
Årstallmerke 5 på norsk 30 kroner portofritt
Årstallmerke Ultraløpsfatet 50 kroner portofritt
Ekspedisjonsgebyr 29 kroner tilkommer