Kondismedlem Sponset innhold
Stig Evensen fra Elverum debuterer i Birkebeinerrennet i sitt 64. år. På bildet er han på oppløpet i sitt aller første turrenn, Trysil-Knut rennet i Søre Osen i januar i år.

Stig Evensen fra Elverum debuterer i Birkebeinerrennet i sitt 64. år. På bildet er han på oppløpet i sitt aller første turrenn, Trysil-Knut rennet i Søre Osen i januar i år.

Debutanters tanker og trening foran Birken

Birkebeinerrennet ser ut til å snu den negative trenden i år og øker deltakelsen i sitt 80-årsjubileum. Akkurat en tredjedel av de drøyt 9000 påmeldte er ifølge startlista debutanter. Kondis har spurt et knippe Birken-debutanter i forskjellige aldersgrupper hvorfor de velger å delta i Birkebeinerrennet i år - og litt om forberedelsene.

Du må logge inn for å lese denne artikkelen.

Kondis medlemsinnlogging:


Dette er en artikkel som er forbeholdt medlemmer i Kondis

Allerede medlem?
Bruk ditt unike medlemsnummer fra Kondis som brukernavn og ditt postnummer som passord til å logge inn.

 

Alternativt kan du bruke ditt registrerte telefonnummer som passord (må eventuelt legges inn på min side). Hvis du er medlem og likevel ikke får logget inn kan du sende e-post til kondis@mediaconnect.no eller ringe 23 33 91 72.

Meld deg inn i Kondis
for å få tilgang.
Meld deg inn i dag og bli medlem  hele 2018. Du får 9 nummer av Kondis for bare 479,- kroner (Unge under 20 betaler kr 240,-).  

I kvitteringen du får i e-post etter innmellding finner du «brukernavn» og "passord" som du ved første gangs besøk kan legge inn i stedet for medlemsnummer og postnummer. Dermed kan du lese denne saken omgående.

KONDISMEDLEMSKAP


Kjønn*
AdresseSkriv inn land her

Må være mellom 7 og 10 tegn


FødtKVINNESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
HERRESTØRRELSE på Teknisk Kondis T-skjorte
Jeg ønsker også
Ordregebyr på kr 29 og porto kommer i tillegg. Kryss av: