Bislett 24-timers ble som ventet utsolgt allerede i sommer. Da var de 160 startplassene borte, men ikke raskere enn at interesserte løpere hadde noen måneder til å bestemme seg.

Påmeldingen åpnet 1. mai og 30. juli la vi ut denne nyheten: Nå er det bare 8 ledige plasser til Bislett 24-timers. Da ble det hastverk for mange, de siste plassene forsvant umiddelbart og ytterligere noen var fortvilet over at de hadde vært for sent ute.

Muligheten til å selge/kjøpe startplasser stenger 19. november kl 23:59.

Men, utover høsten har det nok ordnet seg for de ivrigste. 15-20 plasser er omsatt fra løpere som av ulike årsaker må melde forfall. Det kommer stadig vekk noen forfall, og på løpets hjemmeside kan dere se e-postadresse til løpere som ikke får løpt Bislett 24-timers. 

Når dette skrives er det fire plasser til salgs. 
Siste frist for salg/kjøp av startplkass er 19. november ved midnatt.


2016: Therese Falk vant Bislett 24-timers, slo alle gutta
2015: Taranger, med norsk rekord, og Falk vant Bislett 24-timers


Melvin_Tix.jpgHar du hørt om ultraløperen Melvin Tix? Han kommer selvsagt til Bislett 24-timers! Der stiller han fremst på startstreken sammen med Taranger, Falk, Løke og de andre ultraløperkjendisene. Melvin og pappan hans er Norges største ballongeksperter, og kanskje pynter de litt på arenaen før start også...

Glem heller ikke innsamlingen deres til barnekreftforeningen, det er hyggelig om dere vil bidra - og vi i Kondis applauderer all støtte til denne gode saken:
https://www.facebook.com/Pettersinnsamling/