Nyttårsløpet i Trondheim  ønsker velkommen til årets siste 10 km i Trondheim, til det som blir nyttårsløpets 52. utgave i et arrangement som er tilpasset med tanke på Covid-19 og smittevern

- Ønsket fra oss ildsjeler som tok fatt i saken da Harald Fløgstad & co kastet inn håndkleet etter 50 år, er å få knyttet arrangementet opp mot et idrettslag så det er sikret nye 50 år.  I år har vi fått Sportsklubben Freidig med som observatør og samarbeidspartner, sier Bjørn Bryn Anthun til kondis.no.

Datoen er naturligvis 31.12. og det er start fra 12:00 for Turklassen og 1300 for Konkurranseklassen. Start og målgang ved Trondheim Stadion på Øya  - maks 200 deltakere.

Øra_montasje.jpg

På grunn av Koronapandemien blir det noen forandringer i årets løp. Nyttårsløpet har vanligvis "omvendt jaktstart" for å gi alle lik mulighet til å vinne. Dette fører til en konsentrert målgang som arrangøren vil unngå i år. Starten blir derfor organisert slik at man får god spredning i mål. 

Som før oppgir deltakerne en forventet løpstid ved påmelding. Denne brukes til å organisere starten. I tillegg kåres som den som best treffer sin forventede løpstid som idealtid-vinner.

Ingress.jpg
Her ser vi en av de mange startpuljene i fjorårets nyttårsløp. (Foto: Bjørn Aunthun)
 

NB: Ingen etteranmelding i år. Påmeldingsfrist 28. desember. De 28 første har allerede meldt seg på, maks 200 deltagere.
PÅMELDING HER

Se også fin omtale av Nyttårsløpet i denne omtalen på siden til Festningen Parkrun i Trondheim: Ny boremaskin og nye løpsmuligheter!

Skiltkomiteen_parkrun.jpg
Matz fra Nyttårsløpet sammen med Casper og Harald fra ‘Skiltkomitéen’ til Festningen Parkrun på et helt hemmelig sted i Trondheim sist lørdag. (Foto: Festningen Parkrun)

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957