Fakkeltoget på Løvstakken er Bergens kanskje mest spesielle motbakkeløp: her blir det ikke registrert tid, løpet går på en årstid der det vanligvis ikke arrangeres motbakkeløp og det går i mørket. Men lyset skal strømme fra de mange faklene som deltakerne blir utstyrt med når de skal bevege seg oppover mot Løvstakkens topp.

Det er den utrettelige ildsjelen Patricia Flataker som igjen inviterer til en friluftsopplevelse som man neppe får noen andre steder. Patricia var med på å starte Løvstakken Opp i 2012 som eget motbakkeløp av den tradisjonelle sorten, men etter at arrangørjobben ble overtatt av et idrettslag har hun konsentrert seg om å arrangere Fakkeltoget på Løvstakken Det ble arrangert for første gang i 2014 og har siden gått årlig i slutten av november. Inntektene av årets løp går til Kreftforeningen. I år har hun fått mange kjente idrettspersonligheter i Bergen til å reklamere for arrangementet. Og som et frampek på hvilken tid vi nærmer oss så kommer nissen også!

Formålet med Fakkeltoget på Løvstakken er å stimulere til økt fysisk aktivitet og å gjøre folk kjent med Løvstakken, samt at det selvsagt er en veldig sosial opplevelse.

Les mer om Fakkeltoget på Løvstakken

 

Påmeldingsinformasjon:

Påmelding her.

Påmeldingen stenger lørdag 23.11.19 kl. 19.59.
Det vil være mulig å melde seg på i startområdet arrangementsdag 24.11.19. 

Priser: 
Barn (0-16 år): 50,-
Voksne (17-og oppover): 100,- 

Prisene stiger med kr. 50 fra og med 17.11.19. 

NB! Hodelykt/ lommelykt samt gode sko/ brodder kan være en fordel å ta med.

 

Tidsskjema:

Kl. 16.00: Utdeling av fakler i Løvstakkveien 51
Kl. 18.00: Fyrverkeri på toppen
Kl. 18.30-20.00: Servering når man kommer ned fra fjellet

 

Patricia_1280.jpg
Patricia Flataker under fjorårets Løvstakken Opp. Denne gang blir det samme fjell, men i mørket. (foto: Arne Dag Myking)