Olasheiløpet ble startet opp i 2011. Dermed er det ti-årsjubileum i år. Fjorårets løp var en nødløsning med såkalt «virtuelt løp», men til september tror løpskomiteen at det meste skal være på plass for at det kan arrangeres et godt gammeldags løp igjen. Og da satser de også på at det blir markert at det er ti-årsjubileum.

Løpet har start og mål på idrettsanlegget Holta og går i kupert terreng rundt Olashei (166 meter over havet) – på sett og vis fra hav til hei. Ifølge arrangøren er det flere som mener at dette er det vakreste terrengløpet på Agder.

Årets dato er altså 11. september, og dermed kan det bety at det blir et av de første ordinært arrangerte løpene etter koronaen denne sesongen i sør.

Løypa er 16 km lang, og i tillegg er det et kortere alternativ på 9,5 km. For de terrengglade kan det være et fint mål å trene imot gjennom sommeren. 

olashei-Torolf-Kroglund-foto-arrangoeren.jpg
Torolf Kroglund er en av dem som inviterer til løp over heia i Lillesand. (Foto: arrangøren) 
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen