– Vi har ingen klarhet i hva som gjelder for arrangementer med så mange deltakere etter 1. september. Derfor måtte vi ta en beslutning nå før vi pådro arrangementet kostnader vi ikke fikk dekket inn igjen ved en avlysning på et senere tidspunkt, fortalte leder i Sturla IF, Tor Lau, til Byavisa i Drammen.

Han opplyser også at de som var påmeldt i år enten kan få påmeldingene overført til neste år eller få tilbake startkontingenten. 

Årets utgave av Drammensmaraton / Drammen Halvmaraton ville vært 40. utgave i rekken. Nå må arrangør Sturla IF heller satse på å gjennomføre sitt løp nummer 40 neste år.

Arrangementets nettside

Les også reportasje på kondis.no fra fjorårets utgave av Drammensmaraton der det ble satt deltakerrekord med 1082 fullførende løpere. 
 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957