Etter at løypene ble klare og merket rekordtidlig sist helg, har styret i FIK Orion tenkt kreativt og bestemte seg likevel for å arrangere karusellen de seks ukene fram til sommerferien med oppstart umiddelbart fom. uke 19. Den store forskjellen er at det er valgfri løpsdag. Deltakerne må sørge for registrere deltakelsen hver uke ved hjelp av Vipps.

Etter sommerpausen håper arrangørene at restriksjonene på 50 deltakere og pålagt minimumsavstand  på 1 meter er lempet på slik at alle kan samles til god gammeldags "mandagstrim" igjen. Elverumtrimmen er et typisk lavterskeltilbud med historie tilbake til 70-tallet som de siste årene mange småbarnsfamilier har benyttet seg av. Det har vært et yrende liv på skistadion til Standbygda IL på mandagskvelder fra starten av mai til slutten av september, men med pause i skoleferien. 

For de som bruker Elverumtrimmen som testløp er det også her laget virtuelle alternativer med Strava-segmenter for alle de fire løypene: 
0,7 km - 1,5 km - 3,0 km - 5,3 km

Elverumtrimmen_02.09 (8).jpgHer kan du velge om du vil løpe 3 eller 5 km.

Elverumtrimmens facebookide  
Elverumtrimmen på terminlista til kondis.no
Samleside for Elverumtrimmen med reportasjer og bilder 

Kondis trenger din støtte
Takk for at du er medlem og slik bidrar til at Kondis kan fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene falt bort, og vil du gi oss et ekstrabidrag, vil vi være takknemlige for det.

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957