Det blir i år ikke noe magisk fakkeltog opp til Løvstakken i novembermørket slik det har vært de siste seks årene. På grunn av koronasituasjonen har arrangøren blitt nødt til å avlyse årets arrangement som skulle gått den 22. november.

Fakkeltoget på Løvstakken har blitt et stadig mer populært innslag blant friluftsarrangementene i Bergen, i fjor deltok over 500 personer i alle aldre, utstyrt med hodelykt og fakler for å sammen oppleve magien med å gå opp til en fjelltopp i mørket. Overskuddet av arrangementet har gått til Kreftforeningen.

Det er ildsjelen Patricia Flataker som står bak dette arrangementet, og hun har jobbet hardt og engasjert for å gjøre det stadig bedre, både med markedsføring, å skaffe sponsorer og å gjøre det litt mer spennende for hvert år. Denne gangen var planen å la et filmselskap lage en video fra fakkeltoget som siden kunne brukes i markedsføringen av det.

Patricia Flataker synes det er leit at Fakkeltoget i år måtte avlyse:

– Det er veldig trist at det ikke blir Fakkeltog i år. Det er jo babyen min. Jeg har hatt arrangement på Løvstakken siden 2012 og hatt totalt 13 arrangement der.

Hun har lagt ut denne meldingen om avlysingen:

Fakkeltoget på Løvstakken må dessverre avlyses grunnet koronasituasjonen. Det er veldig, veldig synd, men helse og sikkerhet må komme først.

De av dere som har meldt dere på til årets arrangement, kan enten få pengene igjen eller så kan startnummer  flyttes til neste år (21.11.21).

Håper å se dere alle ved neste arrangement, for hadde det ikke vært for DERE(!), så hadde det ikke vært NOE arrangement! Jeg er evig takknemlig for den jobben som både dere som deltakere har gjort, for sponsorene som har støttet og hatt troen, og ikke minst for absolutt ALLE(!) frivillige som har stilt opp år etter år, kun for å støtte Kreftforeningen! Takk!

For spørsmål, ta gjerne kontakt på mail: post@fakkeltogetpaalovstakken.no eller telefon: 45229468.

Jeg gleder meg så enormt til neste års arrangement, og håper å se DEG! Det blir som de andre årene; fyrverkerishow på toppen, t-skjorte, medalje og servering av gløgg og pepperkaker! I tillegg kommer selvfølgelig nissen med noe godt til de søte små:)

 

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957