For en ukes tid siden kunne du som Kondismedlem lese historien om Runar Sæther og hvordan han trener i artikkelen "Slik trener den blide sørlending". I denne artikkelen fremhever han Festival Des Templier,  ultraløperfestivalen i oktober i Millau i Sør-Frankrike hvor han deltok i fjor og hvor han skal reise tilbake til i år. I fjor løp han 63 km, i år blir det 100 km.

Løpet i fjor hadde totalt litt over 3300 høydemetere og gikk over fjelltopper, skog og gjennom pittoreske franske landsbyer.

Les Runars løpsreportasje:   Festival De Templier – et høsteventyr​

Stian Angermund-Vik tok 8. plass i 76.km løypa i 2017. Kondisreportasjen leser du her: 8. plass til Stian Angermund-Vik i Festival des Templiers​

Didrik Hermansen ble nr.17 i 2014. Du leser Kondisreportasjen her:  Didrik Hermansen nr 17 i prestisjefylte Les Templiers 74 km​

14 FORSKJELLIGE  DISTANSER!
Årets festival går i tidsrommet 19. - 22. oktober og byr på en rekke distanser.  Fredag er det 100 km, 63 km, 36 km 17 km og et kort løp på 1,5 km til 3 km.

Lørdag kan du løpe både 50 km, 28 km, 38 km,17 km, 11 km og 7 km. Det er også to løp for barn og ungdom.

Søndag er det 76 km og 4,2 km

Totalt er det over 13 000 løpere som deltar på ett av de 14 løpene – alt fra et 3 km barneløp til det 100 km lange Endurance Trail.