Kombinert med NM i mangekamp  i Bærum Idrettspark denne helgen var det noen løpsøvelser, der vi tidligere har omtalt blant annet Tobias Grønstads sterke 800 meter på 1:48,86 på lørdag. 
Grønstad, Boutera og Nordås klarte krav til EM innendørs

På søndag, etter at NM mangekamp innendørs var avsluttet, stilte Filip Ingebrigtsen opp på 3000 meter der målet var å kvalifisere seg til EM innendørs i polske Turun om to uker. Kravet er 8:00,00, og i et kontrollert løp fullførte Filip på 7:54,33. Det er en del saktere enn klubbkollega Narve Gilje Nordås løp på (7:51,82) i Sørvestmesterskapet innendørs dagen før, men det var langt fra full fart på Filip i Bærum Idrettspark.

Totalt har nå fem norske herreløpere klart EM-kravet; Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen, Narve Gilje Nordås og Marius Vedvik. Sistnevnte og Bjørnar Sandnes Lillefosse skal forøvrig løpe 3000 meter EM Challenge i Leikvanghallen på tirsdag.

Norsk Friidrett melder at den norske troppen til EM innendørs vil bli offentliggjort torsdag.

European Athletics

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957