Sørdalskarusellen består av ti mosjonsløp i Lillehammer fra april til september, hvor alle glade mosjonister er velkommen til å delta. Løpene er uhøytidelig trivelig trim der den enkelte selv setter standarden.

Selv ikke Korona-pandemien stoppet Litrim i å arrangere Sørdalskarusellen i år også. Hittil er det arrangert 5 løp i denne karusellen, nå som virtuelle løp. Deltakerne melder seg her på løpene gjennom påmeldingsportalen, løper individuelt og ikke i gruppe en eller annen gang i løpet av 5 definerte dager, tar tiden selv og registrerer den på «Min side» i påmeldingsportalen. På disse 5 løpene har det vært hele 1672 startende. Det er nesten like mange som under fjorårets rekordår, da 1836 hadde fullført løpene på denne tiden.

I sin tid var Finn Olsen leder av Olympic Day Run, som ble svært populære gateløp på Lillehammer både før og etter OL i 1994. I rekordåret 1993 var det hele 11.552 deltakere som fullførte Olympic Day Run.

Alle glade mosjonister i Lillehammer-området har mye å takke Finn Olsen for, og gratulerer han hjerteligst med 70-årsdagen lørdag 13. juni!