Spennende nytt hinderløp til Norge
Fisherman’s Friend StrongmanRun er verdens største hinderløpskonsept med fellesstart, og i år kommer det til Norge. StrongmanRun blir arrangert i Kristiansand 16. september, løypa er 10 km og arrangøren drømmer om 1000 deltakere.

Arrangørene ønsker å skape en folkefest og starten er derfor lagt sentralt i Tresse, midt på Kristiansands Strandpromenade. Etter fellesstarten tar løypa deltagerne gjennom fiskebrygga og ut på friluftsområdet Odderøya hvor de fleste hindrene er plassert. 

– Vi er utrolig heldige som har et slikt område som Odderøya plassert helt inntil bykjernen. Det er stas å kunne tilby en løype som både går gjennom noen av byens travleste og mest naturskjønne områder, sier Christian Bøen, markedsansvarlig i StrongmanRun Norge.

– Dette skal først og fremst være moro for dem som er med. Vi gir premier til de beste kostymene, vi stiller med show og musikk og vi skal heie alle fram gjennom løypa.

– Vi er trygge på at vi kan gi deltakerne en uforglemmelig opplevelse. Vi får god hjelp fra våre samarbeidspartnere i Fisherman’s Friend StrongmanRun som har arrangert hinderløp med 15 000 deltakere i en enkelt fellesstart og alle våre frivillige har arrangert store idrettsarrangementer tidligere, sier Bøen og legger til at Kristiansand Orienteringsklubb er teknisk arrangør i Norge.

Han mener at ingen bør være redde for å melde seg på i frykt for vanskelige hindre.

–  Selv om hindrene er utfordrende skal de være mulige å gjennomføre for alle når deltakerne hjelper hverandre i god hinderløpsånd.

Løpets hjemmeside og påmelding
Løpets facebookside


MHO_7181.jpg