Fornebuløpet skulle opprinnelig arrangeres 19. mai, men er utsatt til 30. september på grunn av smittefare og koronapandemien.

Fornebuløpet ble først gang arrangert i 2010 og skal derfor etter planen arrangeres for 11. gang i år. Løpet har distansene 3, 5 og 10 km - i tillegg til barneløp. Det går også an å løpe "trippelen" - altså alle tre distansene på samme dag. I fjor satte løpet ny deltakerrekord og hadde for første gang over 4000 fullførende løpere

– Vi er optimister og positive tross disse korona-tider og håper selvfølgelig at det blir åpnet for arrangementet onsdag 30 september, sier Odd Grønli som er arrangementsleder i Fornebuløpet. 

Løpemagasin
I anledning årets løp har arrangøren nå laget sitt eget, digitale løpemagasin. Dette blir sendt ut som link til alle årets og fjorårets deltakere, og i tillegg bli publisert på arrangementets nettside, facebook og instagram

LINK TIL MAGASINET FINNER DU HER

fornebulopet-magasin-forside.jpg
Det 56 sider store løpemagasinet inneholder artikler, informasjon og intervjuer om og rundt Fornebuløpet. 

Valget av ny dato
I magasinet skriver arrangøren også om valget av årets nye dato: 
– Den nye løpsdagen, onsdag 30. september, er midt i høstferien og vi er klar over at skoleløpet derfor kanskje ikke vil kunne la seg gjennomføre, og at enkelte av våre løpere velger høstferie isteden. Årsaken til at vi flyttet til denne datoen var at dette var eneste ledige dag vi kan benytte Telenor Arena til høsten. Her har vi 6 år på rad hatt start og mål, og alt er vel tilrettelagt for å kunne arrangere et stå stort løp som OBOS Fornebuløpet hvor vi i fjor hadde over 4000 påmeldte. 

Start_5km_1280_AZ3T1597.jpgFornebuløpet satte i fjor deltakerrekord og hadde for første gang over 4000 fullførende løpere. (Foto: Kjell Vigestad)

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957