Friidretts-EM er dermed nok et idrettsarrangement som har blitt avlyst eller utsatt på grunn av coronaviruset. Det skulle etter planen vært arrangert i Paris fra 25.-30. august. Arrangørene har også vurdert å utsette EM, men opplyser at coronapandemien gjør at planene for internasjonale konkurranser i 2021 blir veldig usikre, og at de derfor har valgt å avlyse hele arrangementet.

– I dagens situasjon er dessverre ikke forholdene til stede for å arrangere en begivenhet av en slik skala samtidig som man skal kunne ivareta helsen til utøverne, tilskuerne og alle de akkrediterte.

– Det er også en viss usikkerhet med hensyn til den økonomiske situasjonen, både i Frankrike og internasjonalt i de kommende månedene. Å ta risikoen for en 10 til 12 måneders utsettelse under slike usikre forhold kunne ha fått katastrofale konsekvenser.

Det er arrangørene som melder dette selv på sine nettsider.

 

Kondis trenger din støtte
Bli medlem eller støtt oss med en gave hvis du ønsker at Kondis skal fortsette å spre treningsglede, skrive reportasjer, lage terminlister, kontrollmåle løyper, føre statistikker osv. På grunn av koronakrisen har store deler av annonseinntektene våre falt bort, og vi er i enda større grad avhengig av medlemskap og støtte fra våre lesere.

Bli medlem og få mange medlemsfordeler!

Gi en gave:
Vårt kontonummer er: 1503.35.18541
Vipps: 125957