Marte Nyborg vant på 2.58,60 og var eneste jente som løp under 3 minutter. Marte løp et veldig jevnt løp med følgende tider på de fem 200 meterne: 34.1 – 36.4 – 36.4 – 36.0 – 35.1. Nærmest var Sara Havang og Turid Loe som løp på 3.04,21 og 3.04,52. I alt fullførte sju av de ni jentene som starta.

I herreklassen var det 15 løpere som ble fordelt på to heat. Mathias Flak vant B-heatet på 2.38,29 mens Ånung Viken var klart raskest i A-heatet med 2.30,93. Han avgjorde løpet med en sisterunde på 28,2. Rundetidene hans var som følger: 29.5 – 31.3 – 31.4 – 30.2 – 28.2.

Kristian Skage Nordlund ble nummer to 2.32,69 og
Abdurrahman Hir ble nummer tre med 2.33,73.

Sammenlagt i Vinterligaen leder Abdurrahman Hir foran Ånung Viken, mens Marte Nyborg leder kvinneklassen. Utøverne rangeres etter hvor mange poeng de skårer ut fra IAAFs innendørstabell. Vinterligaen avsluttes 30. januar med 1 mile for herrene og 300 m for kvinnene. Vinneren sammenlagt får 3000 kroner mens nummer to og tre får henholdsvis 2000 og 1000 kroner.

Aanung_Viken_foto_Vinterligaen.jpgHaren har gitt seg, og Ånung Viken langer ut i tet med én runde igjen til mål. (Foto: Vinterligaen)