Jan Olav Tuterud og Hamar Post BIL og Velferdsråd har arrangert vinterkarusell fra Prestrudhallen også de to siste årene, men med vekslende oppslutning.

Kommende vinter er karusellen en del av Gå-Joggens mosjon- og løpstilbud og et fint supplement til Snøkuten. Nå har trimmere og konkurranselystne løpere på Hedemarken et tilbud hver 14. dag. Gå-Joggens vintertilbud på Hamar går nemlig midt mellom Snøkut-tirsdagene som er vel innarbeidet med et løp hver fjerde uke fra oktober til mars.

Første løp i Gå-Joggen Vinter 2011/12 går 1. november, og alle fem løpene går i samme løype på 3,7 km. Premieringen forgår etter uttrekksprinsippet. Jo flere deltakelser - jo større vinnersjanser etter siste løp 20. mars!

Bildet: Sommerutvalget i Gå-Joggen arrangerte det 22. og siste løpet i Gå-Joggen den første uka i oktober. Etter en snau måneds pause er det klart for nye løp i vinterutgaven.

Resultater 1. løp 2010/11: Vinterjoggen i gang

Resultater 3. løp 2010/11: Vinterjoggen på Hamar

Terminlista på kondis.no: Gå-Joggen Vinter 2011/12

Bedriftsidretten.no: Innbydelse