Vil du komme i bedre form, er Gå-Joggen et yppelige tilbud. Her får du både mosjon, konkurranse, naturopplevelse og sosialt samvær i ett og samme arrangement! Gå-Joggen har tradisjoner helt tilbake til 1970-tallet og er fortsatt et meget populært mosjonstilbud i Hamar og omegn!

Du velger selv om du vil gå, jogge eller løpe i ditt eget tempo med eller uten tidtaking.Gå-Joggen er derfor et arrangement som passer for alle, uavhengig av fysisk form, alder, kjønn og målsetting. Alle kan delta, uvhengig om du er tilknyttet et bedriftslag eller ikke. Distansene varierer fra 1,5 km til 10 km med 2-3 og 4-6 km som de to "standard" løypelengdene hver gang.

Løpene går 22 onsdager fom. april tom. september unntatt i juli måned fordelt på 13 før og 9 etter sommerferien. Karusellløpene blir arrangert av bedriftslag eller privatpersoner i Hamar (12 løp), Ringsaker (6 løp), Stange (3 løp) og Elverum (1 løp). For å få årets trofè, må man delta i12 løp eller flere. Startkontingenten er 40 kr. pr. løp som betales på startstedet for hver gang.

Kondis.no har dekket hvert eneste løp i Gå-joggen de siste 15 årene, og vil nok en gang bringe resultater, bilder og reportasjer umiddelbart etter hvert løp. Siden arrangørene benytter de samme løypene fra år til år, kan det jo være interessant å se hvor fort du har løpt runden tidligere. Det finner du garantert svar på her: Samleside for Gå-Joggen

Årets første løp arrangeres tradisjonen tro av Jernbanen BIL fra Jenbanemuséet onsdag 04.04 kl 1800. Pga. føreforholdene er løypa lagt i en 1,75 km lang runde på bar asfalt i nabolaget. Det er imidlerid meldt nedbør natt til onsdag så det kan nok være lurt å være skodd for vinterlig føre. Værvarsel på yr.no

Start_Koigen.jpgFra fjorårets rekordløp på Koigen i Hamar med hele 178 deltakere totalt hvor av 82 løp på tid.
(Foto: Finn-Magne Nybrenna)

Hedmark og Oppland Bedriftsidrttskrets' nettsider
Gå-Joggen på Facebook
Gå-Joggen på Instagram
Gå-Joggen på Kondis' terminliste
Utskriftsvennlig terminlista (pdf)

Kondis.no fører også statistikk over alle terminfestede kondisjonsarrangement i Hedmark. Her er utviklingen for alle løpene i Gå-Joggen de to siste sesongene (2016-17):

7. løp - Bjørgebergjoggen  Ringsaker 2,5 - 4,5 68 79 11 16,2 16 23 7 43,8
8. løp - Moelven Langmoen BIL    Ringsaker 2,5 - 5,5 121 58 -63 -52,1 34 22 -12 -35,3
9. løp - NAV BIL Hamar 3,0 - 6,0 103 112 9 8,7 25 42 17 68,0
10. løp - Fønix   Ringsaker 2,7 - 5,0 110 85 -25 -22,7 25 24 -1 -4,0
11. løp - Moelven Industrier BIL  Ringsaker 2,0 - 4,0 59 75 16 27,1 11 24 13 118,2
19. løp - Eidsiva BIL      Hamar 2,0 - 4,0 98 72 -26 -26,5 24 22 -2 -8,3
20. løp - Stange Kommune BIL     Stange 2,0 - 4,0 62 37 -25 -40,3 14 11 -3 -21,4
21. løp - Hedmark Fylkes BIL Hamar 2,5 - 5,0 86 75 -11 -12,8 24 27 3 12,5
22. løp - Gå-joggen Hamar 2,5 - 5,0 82 72 -10 -12,2 20 21 1 5,0