I likhet med forgjengeren er også Garmin Forerunner 920XT tilpasset multisport og har dedikerte funksjoner for blant annet løp, sykkel og svømming. 920XT fungerer også som hverdagsklokke og logger din daglige aktivitet døgnet gjennom. 

Forerunner 920XT blir med dette en direkte konkurrent til Polar V800 som ble lansert tidligere i år. 

Steganalyse
I likhet med løpeklokka FR 620 og Fenix2 har også 920XT analyse av ditt løpesteg (stegfrekvens, vertikal oscillasjon og tid med bakkekontakt) via det spesialtilpassede pulsbeltet HRM-Run (som følger med klokka). Garmin tar denne teknologien litt lenger enn FR620 og Fenix2 gjorde ved at 920XT har fått en metronom-funksjon med vibrasjoner og lydvarsler som veileder deg under intervalltrening og hjelper deg med skritthastigheten uten at du trenger å se på klokka. 

Trådløs kommunikasjon
Videre kan 920XT gjøre beregning av din kondisjon (VO2maks) og gir anbefalt restitusjonstid etter endt treningsøkt. 920XT har også WiFi og Bluetooth som trådløst og automatisk kan gjøre opplastninger til Garmin Connect, spore i sanntid og dele treningsøkter på sosiale medier. Nytt i 920XT er "Smartvarsling" som gjør at du kan motta e-post, tekstmeldinger og varsler direkte på klokka. 

Svømme- og sykkelfunksjoner
Blant funksjoner svømmere og triatleter vil sette pris på er  blant annet svømmeavstand, tempo, svømmetaktype, antall tak, loggføring av øvelser og hviletidtaker. For sykling er selvfølgelig 920XT kompatibel med sensorer for hastighet og pedalfrekvens og kan også vise wattmålinger via ANT+-kompatible wattmålere. 

Navigasjon
920XT kombinerer navigasjonsmulighetene fra 910XT og Fenix2 ved at man kan laste ned til klokka en forhåndsplottet rute man ønsker å følge eller man kan navigere tilbake-til-start eller et annet punkt av interesse. 

Høy batterikapasitet
Klokka skal ha batterikapasitet til 24 timers GPS-bruk ved 1 sekunds lagringsfrekvens, men denne kan økes til inntil 40 timer ved lavere lagringsfrekvens. En stor forbedring i forhold til 910XT som hadde maks 20 timer. 

920XT har barometrisk høydemåler, fargeskjerm med oppløsning på 205x148 piksler og veier kun 61 gram (11 gram lettere enn forgjengeren 910XT). 

Garmin FR 920 XT forventes leveringsklar i november og finnes i fargekombinasjonene blå/svart og hvit/rød.
Veil. pris vil ligge på ca. 4100 kr

Les mer om 920XT på Garmins hjemmesider